28 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal hangi firmanın imzasıyla inşa ediliyor

Inİstanbul Lokal hangi firmanın imzasıyla inşa ediliyor

Konum bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunan proje toplam 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri kapsamında 0,79 faiz avantajı sağlanıyor.

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

İBB deprem bölgesi için seferber oldu! Hangi yardımlarda bulundu? Neler yapacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 şehrimizi etkileyen deprem felaketi üzerine bölgedeki vatandaşlarımıza yardım eli uzatmak amacıyla seferber oldu. İBB mobil fırın, tuvalet ve duş kabinlerinin yanı sıra konaklama için de bölgeye 2 İDO gemisi gönderecek.

5 soruda TOKİ Antalya Sosyal Konut Projesi 2022! Antalya ucuz konut projesinde kaç konut inşa edilecek? Hangi ilçelerde

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Antalya’da kaç konut inşa edilecek? Antalya’da hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte merak edilen detaylar…

İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

İstanbullulara ucuz konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum projelerin hayata geçirileceği ilçeleri de açıkladı. Peki İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

İstanbul'daki metro inşaatlarında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım problemini ortadan kaldırmak için metro inşaatlarına aralıksız devam ediyor. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde metro projeleri hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul Alışveriş Merkezi kapılarını bugün açtı. Peki Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

İnşaatın hangi aşamasında yatırım yapılırsa kazanç sağlanır?

Birbiri ardına proje konut ve iş merkezlerinin yükseldiği büyükşehirlerde “inşaatın hangi aşamasında yatırım yapılması durumunda daha fazla gelir sağlanacağı” son yıllarda en fazla tartışılan konulardan biri.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Inİstanbul Lokal hangi firmanın imzasıyla inşa ediliyor Haberi

Inİstanbul Lokal hangi firmanın imzasıyla inşa ediliyor

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen Inİstanbul Lokal projesi toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa ediliyor.


Inİstanbul Lokal daire tipleri

Projedeki dairelerin seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.


Inİstanbul Lokal Topkapı ulaşım

Proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, Terazidere metro istasyonuna 400 metre, Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre, E-5 karayoluna 1 kilometre,  Ataköy’e 7 kilometre, Zincirlikuyu’ya 8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Topkapı Inİstanbul Lokal ortak donatılar

Sinema, fitness center,  kapalı otopark, çocuk oyun alanları, futbol alanları, güvenlik, yürüyüş yolları, basketbol sahası, kreş, mescit, asansör ve yüzme havuzu gibi ortak donatıları bulunuyor.



Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.


Inİstanbul Lokal hangi firmanın imzasıyla inşa ediliyor?

Proje İş GYO ve Nef...