10 / 05 / 2024

Inİstanbul Lokal iş gyo nef

Inİstanbul Lokal iş gyo nef

Topkapı Inİstanbul Lokal fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede aylık 2 bin 100 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi!

Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için kura çekilişi yapıldı!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışındaki ilk projesi olan Çınar Evler için kura çekilişi bugün yapıldı. 

TOKİ Silivri'de 1.356 konut için kura çekilişi bugün!

TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde alt gelir ve orta gelir grubu kapsamında toplamda 1.356 konut için kura çekilişi bugün yapılıyor...

Çinli iş adamları yatırım için Nevşehir'i radarına aldı!

Çinli iş adamları yatırım yapmak için, Nevşehir'i radarına aldı. Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği ile İstanbul Çinli İşadamları ve Sanayicileri Derneği protokol imzaladı..

Ebru Gündeş’in villası için mahkemeden bilirkişi kararı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in İstanbul, Beykoz Kanlıca’da villasına ilişkin Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nden ‘bilirkişi’ kararını açıkladı. 

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçleri mecliste!

Şehir hastanelerinin inşa ve işletme süreçlerine yönelik bazı iddialar TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda villa inşa edildiği iddiaları TBMM'de!

Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisinde izinsiz olarak ağaç kesimi yapıldığı ve villa inşa edildiği iddiaları hakkında CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, yazılı soru önergesi hazırladı..

Haydarpaşa Garı'nın kum zemin üzerine nasıl inşa edildiği araştırılıyor!

Restorasyon çalışmalarına başlanan İstanbul'un simge yapılarından Haydarpaşa Garı'nın, 108 yıl önce kum zemin üzerine ahşap kazıklarla nasıl inşa edildiği araştırılıyor.

TOKİ İstanbul Kayaşehir'de 159 konut için kura çekilişi gerçekleşti!

TOKİ İstanbul Kayaşehir'de 159 konut için kura çekilişi gerçekleşti. İstanbul Kayaşehir’de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen konutlar Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından sahiplerini buldu.

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

İran'da inşaat malzemecileri için önemli bir potansiyel var!

İran’nın İstanbul başkonsolosuyla temasa geçerek görüşme yaptıklarını Hinginar, “Çok sıcak bir görüşme yaptık. Başkonsolos İran’da inşaat malzemecileri için önemli bir potansiyel olacağını, işbirliğine açık olduklarını bize bildirdi” dedi.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Inİstanbul Lokal iş gyo nef Haberi

Inİstanbul Lokal iş gyo nef

Yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 30 ay 0 faiz avantajı sunan Inİstanbul Lokal Konutları Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor. 


Topkapı Inİstanbul Lokal fiyat listesi dairelerin özelliklerine bağlı olarak değişiyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede konutlar minimum 48 metrekare, maksimum 308 metrekare büyüklüğe sahip. 


Toplam arsa alanı 17 bin 944 metrekare olarak belirlenen Davutpaşa Inİstanbul Lokal'da teslimlerin Mart  2018 tarihinde yapılması planlanıyor. Projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans konum olarak E-5 karayoluna 1 kilometre, TEM karayoluna 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, Cevizlibağ metrobüs durağına 1 kilometre, Ataköy’e 7 kilometre, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede bulunuyor. 


Topkapı Inİstanbul Lokal fiyat listesi!

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerine yayılan Nef...