18 / 05 / 2024

Inistanbul ne kadar ciro yaptı

Inistanbul ne kadar ciro yaptı

3 Eylül'de ön lansman dönemi başlayan Lokal'e de şu ana kadar 7 bin 186 talep geldi ve son 3 günde 157 konut satıldı. Inistanbul Gala ve Inistanbul Lokal'de mayıstan bu yana toplam bin 211 konut satışıyla 515 milyon lira ciroya ulaşıldı.

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim?

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim? İnistanbul Lokal Topkapı Davutpaşa'da 5 bin TL'den başlayan peşinatlarla daire sahibi olunuyor. Üstelik ilk taksit ödemesi 2016'da başlıyor...

İnistanbul Lokal'in lansmanı öne alındı!

İş GYO ve Nef'in ilk projesi olan İnistanbul Gala'ya gösterilen yoğun ilgi üzerine, İnistanbul Lokal'in lansmanı öne alındı. Turgay Tanes, konut alıcılarını bekletmemek için Lokal'i planlanan tarihten altı ay kadar önce satışa sunduklarını söylüyor.

İnistanbul Lokal'de satışlar 6 ay öne çekildi!

İş GYO ve NEF'in Topkapı'daki projesi İnistanbul Gala'daki hızlı satışın ardından Lokal adlı etap 6 ay erken satışa çıktı. İki projede bugüne kadar toplam 1.211 adet konut satışından 515 milyon lira ciro elde edildi.

İnistanbul Lokal'in lansmanı 6 ay öne çekildi!

Sektörün iki önemli markası İş GYO ve Nef’in ortak hayata geçirdiği İnistanbul projesinin ilk etabına olan yoğun ilgi, ikinci etabın lansmanını 6 ay öne çekti.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Topkapı Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 788 dairesi bulunan Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede yükseliyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

İnistanbul Gala Topkapı Evleri fiyatları ne kadar?

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan İnistanbul Gala Topkapı Evleri 2017 yılında teslim edilecek. Peki İnistanbul Gala Topkapı Evleri fiyatları ne kadar? ,

Topkapı İnistanbul Gala ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği Topkapı İnistanbul Gala Evleri'nde 788 adet ünite bulunuyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Evleri 'nde 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?

Topkapı İnistanbul Gala Konutları ne zaman teslim?

2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabilen İnistanbul Gala Evleri 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Konutları ne zaman teslim?

İnistanbul Gala Projesi ne zaman teslim?

Daire büyüklüklerinin 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Topkapı İnistanbul Gala'da 16 ticari ünite yer alıyor. Peki İnistanbul Gala Projesi ne zaman teslim?

İnistanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen İnistanbul Gala projesi İstanbul Anadolu Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Peki İnistanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

Inistanbul ne kadar ciro yaptı Haberi

Inistanbul ne kadar ciro yaptı

İş GYO ve Nefin birlikte İstanbul Topkapı'da inşa ettiği Inistanbul'un Gala etabının ardından Lokal etabı da satışa çıktı. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Gala'ya ilginin beklenenin üzerinde olması sebebiyle Lokal'i 6 ay önceden satışa çıkardıklarını açıkladı. 


Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur da Lokal'in de Gala kadar yoğun ilgi göreceğini, yoğunluğa hazır olduklarım söyledi. Inistanbul Gala'da satışa açılan bin 140 ünitenin 875'i yalnızca üç hafta içinde satılmıştı. 3 Eylül'de ön lansman dönemi başlayan Lokal'e de şu ana kadar 7 bin 186 talep geldi ve son 3 günde 157 konut satıldı. Inistanbul Gala ve Inistanbul Lokal'de mayıstan bu yana toplam bin 211 konut satışıyla 515 milyon lira ciroya ulaşıldı. 48 ila 308 metrekare arasında değişen konutların olduğu 938 adet...