28 / 04 / 2024

İnistanbul Lokal'de satışlar 6 ay öne çekildi!

İnistanbul Lokal'de satışlar 6 ay öne çekildi!

İş GYO ve NEF'in Topkapı'daki projesi İnistanbul Gala'daki hızlı satışın ardından Lokal adlı etap 6 ay erken satışa çıktı. İki projede bugüne kadar toplam 1.211 adet konut satışından 515 milyon lira ciro elde edildi.



IŞ GYO ve NEF'in Topkapı'da eski Şişecam fabrikası arazisinde birlikte yürüttüğü 'İnistanbul' projesinin ilk etabı Gala'ya gösterilen ilgi. projenin ikinci etabı Lokal'in lansmanını 6 ay öne çekti. 

Projenin ilk etabı olan İnistanbul Gala'da satışa açılan 1.140 ünitenin 875'i yalnızca 3 hafta içinde satılmıştı. İnistanbul Lokal'de yer alan 938 daireye ön talep döneminde 7 bini aşkın talep geldi ve 3 günde 157 daire satıldı. Gala ve İnistanbul Lokal'de bugüne kadar toplam 1.211 adet konut satışıyla birlikte 515 milyon lira ciroya ulaşılmış oldu. 


Güvenli liman 

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, ülkede sıkıntıların yaşandığı bir dönemde gayrimenkul sektöründe satışların devam ettiğini belirterek, "Geçmiş dönemler incelendiğinde 7()'li yıllardan bu yana Türkiye'de benzer sıkıntılı dönemler yaşandı. Ancak ticari hayatta karamsarlığa bakarak faaliyetler durdurulmaz. Satışlarımız da gayet iyi gidiyor. Sektörde de Ocak ayı hariç her ay satışlar artarak devam etti. Bu yılda 1.2 milyondan fazla konutun satılmasını bekiliyoruz. Konut bir yatırını aracı olmasının yanı sıra bir ihtiyaç da... Hem ihtiyacı olan hem de güvenli bir yatırım yapmak isteyen konuta yöneliyor" diye konuştu. Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur. İnistanbul Gala'nm 7 Haziran seçimleri öncesinde satışa sunulmasına rağmen kısa sürede ulaştığı satış rakamının çok önemli olduğunu söyledi.

 

Erden Timur, projenin temel atma aşamasında olduğunu. ihalelerin yapıldığını. hafriyatla ilgili kısmın da tamamlandığını söyledi. İnistanbul Gala 2017'de, Lokal ise 2018'de teslim edilecek. Timur, projede kalan iki etabın da ilginin bu şekilde devam etmesi halinde öne çekilebileceğini söyledi. 48 ila 308 metrekare arasında değişen konutların olduğu toplamda 938 adet yeni ünite ile satışa sunulan inistanbul Lokal'de metrekare fiyatları 5 bin 500 TL'den başlıyor. Daire fiyatları ise 345 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 1 peşinat ve yüzde 0.99 faiz oranı gibi ödeme imkanları sunuluyor, inistanbul Lokal'de, Gala'ya göre bazı bazı değişiklikler de yapıldı, ilk projede daha çok ilgi gören konut tiplerine ağırlıklı olarak yer verilirken, toplantı odaları azaltıldı. 


Vatan


www.inistanbultopkapi.com


18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi için tıklayın!


Geri Dön