27 / 04 / 2024

La Vida Büyükçekmece'de daire teslimleri 6 ay öne çekildi!

La Vida Büyükçekmece'de daire teslimleri 6 ay öne çekildi!

30 ticari birimden oluşan La Vida, Kasım 2016 resmi teslim tarihini 6 ay öne çekilme hedefi ve 220 milyon Türk Lirası yatırım ile Demir İnşaat güvencesinde sürdürülüyor.



Demir İnşaat'ın Demir Romance'den sonra hayata geçirdiği "Hayat" anlamını taşıyan La Vida, hayata açılan pencere ile Güneşin Sarısı ve Gölün Mavisi'ni vurgularken, Büyükçekmece göl manzarasına nazır dubleks yaşam tarzına alternatif bir proje olma iddiası ile dikkat çekiyor. Büyükçekmece, Alkent 2000 Mahallesi'nde, yaklaşık 42 bin 600 metrekare arazi içinde, zemin üzerinde 16-19 katlı 5 blokta, 1+1 den başlayıp 5,5+1 özel loft dairelere kadar 15 tipte çeşitlilik gösteren 61 ila 500 metrekare arasında 379 konut, özel blokta 200 odalı otel, 90 ila 630 metrekare arasında değişen 30 ticari birimden oluşan proje, Kasım 2016 resmi teslim tarihini 6 ay öne çekilme hedefi ve 220 milyon Türk Lirası yatırım ile Demir İnşaat güvencesinde sürdürülüyor. E5-TEM arasını, 3. havalimanı ve Kuzey Marmara otoyol bağlantısını sağlayan ana aks üzerinde yer alan La Vida'da arazi tepsi gibi düz. Topografyanın sağladığı avantaj ile La Vida hem önü asla kapanmayacak bir göl manzarasına hem de doğal hava akışı ve gün ışığı anlamında şanslı bir konuma yükseliyor. Doğal olarak yüksekte tepsi gibi net bir arazi üzerine konumlanan projenin tüm blokları bu manzaraya açık. Tüm dairelerin salonları ve balkonları açık sosyal alanlar üzerinden güneşi ve gölü kucaklıyor. 


DUBLEKS VİLLA YAŞAMINA ALTERNATİF 

İddiası isminde saklı projenin alternatif yaşam önerisi dubleks villaların işletim ve yaşam koşullarına alternatif niteliğinde. Büyükçekmece Gölü çevresinde dubleks villalardan oluşan bir doku bulunuyor. Demir İnşaat'ın bu bölge La Vida, göl manzarasına nazır dubleks yaşam tarzına alternatif bir proje olarak dikkat çekiyor. Ön çalışmalar sırasında elde edilen veriler arasında en dikkat çekeni, villa hayatının işletim ve güvenlik sorunlarından yorulan kullanıcının, artık aynı konforu ve en önemlisi büyüklüğü elde edebileceği site yaşamına geçme isteği. Demir İnşaat'ın, La Vida projesinde konsepte yön veren çıkış noktasını da bu talep oluşturmuş. Yılın 365 günü gün batımı manzarası vaat eden projede en fazla satış da bu tip yaşam değişikliği isteyen kullanıcılara yapılmış. Bloklar arasında minimum 25 metrenin olduğu, 16-19 katlı bloklarda iki tip yerleşim bulunuyor. 4 blokta, 1 +1, 2+1 ve 3.5+1 tek kat planında 3 farklı daire tipi olarak konumlanmakla birlikte, dairelerin tesisat kovaları ve taşıyıcı sistem çözümleri birleşme durumunda 500 metrekarelik geniş daireler olanaklı oluyor. 1 +1 ve 2+1 dairelerin bulunduğu 2 blokta ise tek kat 1100 metrekare daireye dönüşebiliyor. Tüm bloklar, ana girişlerini peyzaj avlusundan alıp, cadde yönünde ıslak mekânlar merpen kovası ile evler sırtını yola vermiş. Her daireye balkon veya teras veren projede, yaşam alanlarını komple manzaraya doğru yönlendirmiş. 


Deko yorum nedir? 

Dubleks evlerin sorunları Dubleks evde ısıtma, soğutma, temizlik, bakını gibi işletim masrafları yanı sıra iç planlama sorunları nedeni ile alt kat üst kat arası zorunlu ve sürekli sirkülasyon yorucu ve yıpratıcı olabiliyor. Özellikle merpenler, bahçe duvarı ve havuzlar başta olmak üzere, çocuklar yaşlılar için ise müstakil evlerdeki tehlike ve riskler ayrıca değerlendirilmeli. Öneri Güvenlik evde başlar İş güvenliğini işyerlerimize taşımak için davranış modeli olarak evimizden, arabamızdan başlamak kaçınılmaz. Emniyet kemerini bağlamayan aile reisinin işinde güvenliğinden bahsedemeyeceğimiz gibi kullanılmayan havuzların, bodrum katların güvenliği site yönetimlerinin sorumluluğundadır. 


SİSTEM TEK TUŞLA AYARLANIYOR 

Tek tuşla evin tüm elektrik sistemi ve bağlı bulunan aygıtların durumu, perdeler, ocak ve fırınların zaman ayarı, ısıtma ve soğutması ayarlanabiliyor. Standart dairelerin net 2 metre 85 santim kat yükseklikleri var. Yatak odasında açık jakuzili 5,5+2 ve galeri yüksekliği 6 metreyi bulan 5.5+1 loft daireler üst katlarda konumlandırılmış. 


Habertürk


Geri Dön