10 / 05 / 2024

La Vida Büyükçekmece daire teslimleri

La Vida Büyükçekmece daire teslimleri

30 ticari birimden oluşan La Vida, Kasım 2016 resmi teslim tarihini 6 ay öne çekilme hedefi ve 220 milyon Türk Lirası yatırım ile Demir İnşaat güvencesinde sürdürülüyor.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Büyükçekmece yatay yapılaşmada örnek ilçe!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaz aylarında İstanbul'un en çok rağbet gören Büyükçekmece sahilinde incelemeler yaptı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Büyükçekmece'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un en önemli su havzasını barındıran Büyükçekmece'de kaçak yapılaşma hızla artıyor. Bölgede, kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başladı.

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri teslim tarihi!

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL seviyesinde. Projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Büyükçekmece kentleşmede Avrupalı gibi davrandı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaptığı açıklamada Büyükçekmece'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermediklerini, kentleşmede Avrupa kriterlerinin göz önünde bulundurulduğunu belirtti

Büyükçekmece Albatros Parkı'nda sular durulmuyor!

İstanbul Büyükçekmece’de sahile yakın 30 bin metrekare yeşil alan belediye ile bölge halkının arasını açtı. Bölge halkı ve STK’lar ‘yeşil alanda yapılaşma olmasın’ derken, belediye ise ‘mülk bizim, otel ve rezidans yapacağız’ diyor.

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece’ye 200 milyonluk otel!

İstanbul'’un artan turizm potansiyelinden yola çıkan Demir İnşaat, Büyükçekmece’de inşa ettiği Demir La Vida projesi içindeki 5 yıldızlı otel için 200 milyon lira yatırım yapılacak.

Büyükçekmece'de enerji nakil hattı bölgesine yapılaşma izni!

Büyükçekmece Tepecik Havza dışı bölgesi ve E-5 arası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı tadilatı ile enerji nakil hattı koruma kuşağı alanı şartlı olarak yapılaşmaya açılıyor. İmar planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Demir La Vida ödeme planı!

Büyükçekmece Demir La Vida ödeme planı çerçevesinde vade farksız ödemeler yapılabiliyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje Demir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Büyükçekmece Demir La Vida satılık!

Büyükçekmece Demir La Vida satılık konut fiyatları 347 bin liradan başlıyor. Toplamda 110 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje Demir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Demir La Vida Büyükçekmece fiyatlar!

Demir La Vida projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor ve daire alanları 60 - 500 metrekare arasında değişiyor. İşte Demir La Vida Büyükçekmece fiyatlar...

La Vida Büyükçekmece daire teslimleri Haberi

La Vida Büyükçekmece daire teslimleri

Demir İnşaat'ın Demir Romance'den sonra hayata geçirdiği "Hayat" anlamını taşıyan La Vida, hayata açılan pencere ile Güneşin Sarısı ve Gölün Mavisi'ni vurgularken, Büyükçekmece göl manzarasına nazır dubleks yaşam tarzına alternatif bir proje olma iddiası ile dikkat çekiyor. Büyükçekmece, Alkent 2000 Mahallesi'nde, yaklaşık 42 bin 600 metrekare arazi içinde, zemin üzerinde 16-19 katlı 5 blokta, 1+1 den başlayıp 5,5+1 özel loft dairelere kadar 15 tipte çeşitlilik gösteren 61 ila 500 metrekare arasında 379 konut, özel blokta 200 odalı otel, 90 ila 630 metrekare arasında değişen 30 ticari birimden oluşan proje, Kasım 2016 resmi teslim tarihini 6 ay öne çekilme hedefi ve 220 milyon Türk Lirası yatırım ile Demir İnşaat güvencesinde sürdürülüyor. E5-TEM arasını, 3. havalimanı ve Kuzey Marmara otoyol bağlantısını...