28 / 04 / 2024

İnistanbul Lokal'in lansmanı 6 ay öne çekildi!

İnistanbul Lokal'in lansmanı 6 ay öne çekildi!

Sektörün iki önemli markası İş GYO ve Nef’in ortak hayata geçirdiği İnistanbul projesinin ilk etabına olan yoğun ilgi, ikinci etabın lansmanını 6 ay öne çekti.



İş GYO ve NEF’in Topkapı’da beraber yürüttüğü İnistanbul projenin ilk etabına gösterilen ilgi, projenin ikinci etabının lansmanı 6 ay öne çekilmesni sağladı. İnistanbul Lokal adı verilen ve 938 üniteden oluşan projenin ön talep döneminde 7 bin 186 talep gelirken ve 3 gün içerisinde de 157 daire satıldı. İnistanbul Lokal projesinin tanıtımı dolayısyla düzenlenen basın toplantıda konuşan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, FED’in faiz beklentisi, bölgedeki mülteci sorunu ve içerde yaşanan sıkıntılar yaşandığı bir dönemde gayrimenkul sektöründe satışların sürdüğünü dile getirdi. Geçmiş dönemlerde de  Türkiye’de benzer sıkıntılı dönemlerin yaşandığına dikkat çeken Tanes “Sıkıntılar eksikler olmuyor. Ancak ticari hayatta risklere bakarak faaliyetlerimi durdurumayız. Satışlarımız gayet iyi gidiyor. Sektörde de Ocak ayı hariç her ay satışlar büyüyerek devam etti. Bu yılda 1.2 milyondan fazla konutun satılmasını bekiliyoruz” dedi. Toplantıda verilen bilgiye göre, yatırım bedeli 1 milyar 100 milyon olan 4 projnin ilk etabı olan İnistanbul Gala’da satışa açılan bin 140 ünitenin 875’i yalnızca üç hafta içinde satılmıştı. İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal’de bugüne kadar toplam bin 211 adet konut satışıyla birlikte 515 milyon lira ciroya ulaşılmış oldu.


Metrekare fiyatı 5 bin 500 lira


48 ila 308 metrekare arasında değişen konutların olduğu toplamda 938 adet yeni ünite ile satışa sunulan İnistanbul Lokal, Topkapı’da Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında ve Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta yer alacak. Proje, tramvay ve metrobüs hatlarına da doğrudan bağlantı içeriyor. Zincirlikuyu, Çağlayan, Yenikapı, Bakırköy, Ataköy ve Atatürk Havalimanı gibi merkezleri birbirine bağlayan aksta yer alacak. Projede metrekare fiyatı ise 5 bin 500 liradan başlıyor.


Star


www.inistanbultopkapi.com


Geri Dön