06 / 05 / 2024

Inİstanbul nef evleri

Inİstanbul nef evleri

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteren proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor.

Sancaktepe Nef Evleri fiyat!

Toplam 419 daireden oluşan Sancaktepe Nef Evleri 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Sancaktepe Nef Evleri fiyat listesi 565 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Nef Evleri teslim tarihi!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de inşa edilen Sancaktepe Nef Evleri Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. İşte Sancaktepe Nef Evleri teslim tarihi...

Sütlüce Nef Evleri satış ofisi!

Sütlüce Nef Evleri satış ofisi ile irtibata geçebilmek için 444 9 633 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje 3 bin 373 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 439 bin TL'den başlıyor. 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Residence nerede?

Inİstanbul Lokal Evleri İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı projede 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Inİstanbul Lokal Residence nerede?

Inİstanbul Lokal Rezidans nerede?

Inİstanbul Lokal Evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki Inİstanbul Lokal Rezidans nerede?

Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Inİstanbul Lokal güncel fiyatlar!

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen Inİstanbul Lokal Evleri İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Projede 48 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyatlar...

İş GYO Inİstanbul Lokal Evleri fiyat listesi!

İş GYO Inİstanbul Lokal Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 348 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede 48 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal Evleri satılık daire!

Inİstanbul Lokal Evleri satılık daire fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. 48 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü karşısında olan projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

İşte geleceğin taşınabilir evleri!

İşte geleceğin taşınabilir evleri..Adı Ecocapsule. Ona geleceğin evi deniyor.Az yer kaplıyor, taşınabiliyor. Pod şeklindeki bu küçük evler artık bir hayal değil. Avrupalı bir firma olan Nice Architects tarafından dizayn edildi.

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık!

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede satışlar devam ediyor.

Inİstanbul nef evleri Haberi

Inİstanbul nef evleri

E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede bulunan Inİstanbul Konutları Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde hayata geçiriliyor.


Inistanbul Topkapı'da daire teslimlerinin 2018 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.


Zeytinburnu Inİstanbul iletişim için 444 9 633 veya 0212 325 23 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından inşa ediliyor.


İş Gayrimenkul Inİstanbul 'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede 3 bin 565 dairenin yanı sıra 16 ticari ünite yer alıyor.


Topkapı Inİstanbul Evleri mescit, sinema, yüzme havuzu, kreş, basketbol sahası, kapalı otopark, güvenlik, futbol alanları, fitness center, oyun alanları, asansör gibi sosyal olanaklara...