15 / 05 / 2024

Inİstanbul NEF Konutları iletişim

Inİstanbul NEF Konutları iletişim

Toplam 3 bin 565 adet dairenin yer aldığığı projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Inİstanbul NEF Konutları teslim tarihi olarak 2018 yılı 2. yarısında yapılması planlandı.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

Kanal İstanbul konutlar için 2 milyar 157 milyon liralık sözleşme!

Kanal İstanbul manzaralı konutları için dev bir sözleşmeye imza attı. İşte detaylar!

Yabancılar vatandaşlık için 2. el konutları tercih etti!

Ekonomimcom yazarlarından Abdullah Tolu, bugünkü yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Abdullah Tolu, yabancıların vatandaşlık için 2. el konutları tercih ettiğini belirtti.

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

Çanakkale'deki depremzedeler için yapılan konutların durumu TBMM'de!

Çanakkale'deki depremzedeler için yapılan konutların durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Erkek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de depremzedeler için yapılacak konutlar mecliste!

İzmir'de depremzedeler için yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Araklı'da afetzedeler için inşa edilen konutlar yükseliyor!

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran 2019 tarihinde meydana gelen, 8 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu selden sonra bölgede yapımına başlanan konutların inşaat çalışmaları devam ediyor.

Van'da depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Van'ın Başkale ilçesinde evleri yıkılan vatandaşlar için kalıcı konutlar inşa edilecek.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların rezerv alanı genişletilecek!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Gelincik Tepesi'nde yapımına başlanan konutların rezerv alanının genişletileceği açıklandı.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edileceğini söyledi.

Malatya'da depremzedeler için inşa edilecek konutların çalışmasına başlandı!

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı.

Elazığ'da depremzedeler için yapılan konutların bedelleri yüksek!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasarlanan depremzedeler için yapılan konutların bedellerinin yüksek olduğunu, vatandaşların bu bedelleri karşılayamayacağını söyledi...

Rhinos Back in Town, Nef’in desteği ile online da gezilebilecek!

Rhinos Back in Town sergisi, üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında olan tek gayrimenkul şirketi olan Nef sayesinde evlere gidebiliyor.

Inİstanbul NEF Konutları iletişim Haberi

Inİstanbul NEF Konutları iletişim

Lansman öncesi ön satışları devam eden projede ulaşım bilgisi kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 60 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası, fitness center ve kreş bulunuyor.


Ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vade imkanı sunulan projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire şeklinde dizayn edildi.


Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Projede 16 adet ticari ünite bulunuyor.


4 kısım şeklinde yükselen projenin 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm,...