27 / 04 / 2024

İnİstanbul teslim tarihi

İnİstanbul teslim tarihi

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. İnistanbul lansman tarihi 28 Mayıs Perşembe günü olarak planlandı.

Topkapı İnistanbul'da 1+1'ler 320 bin TL'ye!

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edien İnistanbul projesi İstanbul Topkapı'da hayata geçiriliyor. Proje 3565 adet daireden meydana geliyor.

İnistanbul ev fiyatları ne kadar?

3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana gelen İnistanbul Evleri ‘nde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki İnistanbul ev fiyatları ne kadar?

İnistanbul projesi Topkapı ne zaman teslim?

İnistanbul projesi Topkapı ‘da inşa ediliyor. İnistanbul 3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana geliyor. Peki İnistanbul projesi Topkapı ne zaman teslim edilecek?

Nef İnistanbul projesi fiyat listesi!

Nef İnistanbul projesi 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Nef İnistanbul projesi fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO İnİstanbul fiyat listesi!

İş GYO İnİstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşan proje İstanbul - Topkapı'da inşa ediliyor.

İnİstanbul satış ofisi!

İnİstanbul satış ofisi ile 444 9 633 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplam 3 bin 565 konut ve 16 ticari üniteden meydana gelen proje Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

Davutpaşa İnİstanbul fiyatları!

Davutpaşa İnİstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta olan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor.

Inİstanbul Topkapı projesinde 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Satışların bugün başladığı Inİstanbul Topkapı projesinde yer alan konutların fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için geçici satış ofisi İş Kuleler olarak belirlendi.

inistanbul: İş GYO-Nef Topkapı projesinin adı belli oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Nef'le birlikte Topkapı'da hayata geçirdiği inistanbul projesinde satışlar yarın başlayacak. Projede ticari ünitelerle birlikte 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

Elazığ'da deprem konutlarının anahtar teslim tarihi belli oldu!

Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçelerinde inşa edilen deprem konutlarında anahtar teslim tarihi belli oldu.

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim!

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlendi. Proje 17 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Benesta Basın Ekspres teslim tarihi!

Benesta Basın Ekspres projesi 17 katlı tek blok olarak Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Benesta Basın Ekspres teslim tarihi ne zaman?

Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi!

Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor. Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Yeniköy Konakları Yeni Yapı İnşaat teslim tarihi!

Yeniköy Konakları projesi 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Yeniköy Konakları Yeni Yapı İnşaat teslim tarihi ne zaman?

Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi...

Esta Basın Ekspres teslim tarihi!

Esta Basın Ekspres teslim tarihi Ağustos 2019 yılı olarak belirtiliyor. Esta Basın Ekspres projesinde 1+0 ve 1+1'ler olacak...

Egeyapı Kordon İstanbul teslim tarihi!

Egeyapı Kordon İstanbul teslim tarihi Haziran 2020 yılı olarak belirtiliyor. Kordon İstanbul projesinde fiyatlar 623 bin TL'den başlıyor...

Büyükçekmece Avenue İstanbul teslim tarihi!

Büyükçekmece Avenue İstanbul teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Avenue İstanbul projesinde 436 konut olacak...

Seyrantepe Avangart İstanbul teslim tarihi!

Seyrantepe Avangart İstanbul teslim tarihi Eylül 2019 olarak belirtiliyor. Avangart İstanbul projesinde fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Kordon İstanbul teslim tarihi!

Kağıthane Kordon İstanbul teslim tarihi Nisan 2019 yılı olarak belirtiliyor. Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından oluşuyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

İnİstanbul teslim tarihi Haberi

İnİstanbul teslim tarihi

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite yer alıyor. Proje tplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede sinema, fitness center, futbol alanları, basketbol sahası, mescit, asansör, oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, güvenlik, ve kreş gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


İnistanbul projesi toplam 4 bölüm şeklinde dizayn edildi. Projede 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölümden meydana geliyor. 


Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerine yayılan proje ulaşım bilgisi kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


4 bölüm şeklinde dizayn edilen projede 1. kısımda 1116 bağımsız...