08 / 05 / 2024

İnönü caddesi kentsel dönüşüm

İnönü caddesi kentsel dönüşüm

Çanakkale'nin İnönü Caddesi’nde uzun zamandır birbirinden farklı konumda bulunan binalar yıkılıyor.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Çanakkale İnönü’de kentsel dönüşüm hızlandı!

Çanakkale'nin İnönü Caddesi’nde uzun zamandır birbirinden farklı konumda bulunan binalar yıkılıyor.

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek. 7 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin basın toplantısı 4 Ekim'de yapılacak...

Gaziantep Nizip Caddesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Nizip Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yönelik yürütülen çalışmalarda gelinen son nokta vatandaşlarla paylaşıldı. 

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında sürdürdüğü çalışmalar tamamlandı. 

11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 11’incisi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de gerçekleşecek. 

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın Swissotel the Bosphorus’ta yapılacak. Kongre beş farklı oturumda düzenlenecek..

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi için geri sayım!

Bu yıl 5.'si düzenlenecek olan Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi için geri sayım başladı. 

İnönü caddesi kentsel dönüşüm Haberi

İnönü caddesi kentsel dönüşüm

Çanakkale’nin ana caddelerinden birisi olan, İnönü Caddesi’nde uzun zamandır birbirinden farklı konumlardaki binalar yıkılıyor. O binalar kentsel dönüşüm çerçevesinde yenilenecek.

Çanakkale Gündem'den Tunahan Ünsal'ın haberine göre; son günlerde İnönü Caddesi’nden geçen vatandaşlar, cadde üzerinde pek çok binanın yıkıldığına tanıklık ettiler. Aralıklarla, cadde üzerinde yıkılan binaların, yıkım işlemleri tamamen tamamlandı. Alanda bulunan molozlar kaldırıldı. Yıkım çalışmalarının olduğu alanlar bariyerler güvenli bir hale getirildi.

Cadde üzerinde yıkım işlemine rastlanmazken, son aylarda 3 bina tamamen yıkıldı. Yıkılan binaların olduğu alanlara yerleştirilen tabelalarda ise o bölgelerde kentsel dönüşüm kapsamında binaların yenileceği...