07 / 07 / 2024

İnönü caddesi yenileme çalışmaları

İnönü caddesi yenileme çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Adapazarı İnönü Caddesi’nin ikinci kat asfaltı atılıyor. Arter yol çizgilerinin çekilmesinin ardından son halini alacak.

Sakarya İnönü caddesi yenileniyor!

İnönü Caddesi’nde devam ettiğini belirten Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Caddenin Kuzey Terminal istikametine gidişlerde kullanılan bölümünde asfalt çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Ardından yolun diğer kısmını yenileyeceğiz” dedi.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Ucuz pasaport için son 20 gün! Nüfus Müdürlüğü'nden açıklama

Pasaport dahil kamuda pek çok hizmet ve değerli kağıda gelecek yüzde 122 zam öncesinde vatandaşların pasaport yenileme talebi patladı. Nüfus Müdürlüğü talebin 5 kat arttığına dikkat çekerek kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Çanakkale'nin gündeminde sosyal konutlar var!

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Sosyal Konutların Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili son durum tartışıldı. 

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Fatih Kalenderhane Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Kalenderhane Mahallesi, 960 ada içi kadastral boşluk alan ve 961 adanın bir kısmı ile Hocagıyasettin Mahallesi, 513 adanın bir kısmı ve 562 adanın tamamı Yenileme Avan Projelere ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Çanakkale İnönü’de kentsel dönüşüm hızlandı!

Çanakkale'nin İnönü Caddesi’nde uzun zamandır birbirinden farklı konumda bulunan binalar yıkılıyor.

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Çorum Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi’nde İnönü Caddesi’ne cepheli 3 bin 43,33 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 23 Ocak'ta gerçekleşecek...

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

AVM sektöründe yeni yatırım değil yenileme zamanı!

2018 sonunda 128 milyar TL'lik büyüklüğe ulaşması beklenen AVM sektöründe yeni AVM açılışlarının yerini yenileme çalışmaları aldı. Rekabette farklılaşmak isteyen AVM grupları, halihazırda var olan projelerini milyon dolarlar harcayarak yeniliyor.

İnönü caddesi yenileme çalışmaları Haberi

İnönü caddesi yenileme çalışmaları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Adapazarı İnönü Caddesi’nin ikinci kat asfaltı atılıyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “2 bin metrelik güzergahtaki yenileme çalışmalarımızda daha önce ilk kat asfalt serimini gerçekleştirmiştik. Şimdi ikinci kat asfalt serimini yapıyoruz. Yol çizgilerinin çekilmesiyle birlikte de artere son halini vereceğiz. Hayırlı olsun” diye konuştu.


İkinci Kat Asfalt Atılıyor

Akbulut açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “İnönü Caddesi’nde ilk olarak deforme olan asfaltı kaldırdık. SASKİ bölgede yağmursuyu çalışmaları gerçekleştirdi. Aynı zamanda cadde fiber internetle buluştu. Daha sonra bordür ve tretuvar çalışmalarını da nihayete erdirdik. Şimdi ikinci kat asfaltı atıyoruz. Logar kapaklarını asfalt seviyesine taşıdıktan sonra yol çizgilerini çekip çalışmalarımızı noktalayacağız.”



Sakarya Büyükşehir...