29 / 04 / 2024

İnönü Mahallesi TOKİ Bingöl kura çekilişi ne zaman

İnönü Mahallesi TOKİ Bingöl kura çekilişi ne zaman

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 konut satışa çıkıyor. Projede 17 bin 13 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki İnönü Mahallesi TOKİ Bingöl kura çekilişi ne zaman?

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi başvuruları yarın sona eriyor!

Başvuruların 25 Ekim 2017–29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edildiği Zafer Mahallesi TOKİ başvuruları yarın sona eriyor.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Mardin Nur Mahallesi TOKİ 'de yer alan 68 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

TOKİ Sivas 82 konut ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Altınyayla İlçesi Aydın Mahallesi 82 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Bingöl İnönü'deki dönüşümde tapu devri yapıldı!

Bingöl İnönü Mahallesi’nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen alandaki gayrimenkullerin TOKİ'ye devri yapıldı. Bingöl Belediyesi Emcümen kararı şöyle..

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı!

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi son başvuru tarihi bugün!

Başvuruları 13 Ekim-31 Ekim tarihleri arasında alınan Siirt Merkez Evren Mahallesi TOKİ Konutları için son başvuru tarihi bugün...

Kocasinan Serçeönü Mahallesi yenileniyor!

Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye yeni yeni hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, önemli bir yerleşim bölgesi olan Serçeönü Mahallesi’ni de yeniliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği 16 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları...

İnönü Mahallesi TOKİ Bingöl kura çekilişi ne zaman Haberi

İnönü Mahallesi TOKİ Bingöl kura çekilişi ne zaman

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde daire fiyatları 140 bin 766 TL ile 271 bin 413 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede aylık 733,15 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. 


Toplam 154 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta daireler 120,74 metrekare ile 190,66 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı. 


İnönü Mahallesi TOKİ Bingöl kura çekilişi ne zaman?

3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kurası 23 Ekim Cuma günü çekilecek. Projede peşinat olarak minimum 17 bin 13 TL ödeniyor. 


TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşin ödemelerde 108 ay, yüzde 15 peşin ödemelerde 120 ay, yüzde 25 peşin ödemelerde ise 144 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Satış duyurusu için