02 / 05 / 2024

İnönü Stadı hakkında bilgi

İnönü Stadı hakkında bilgi

1939 yılında İstanbul Belediyesi'nin Dolmabahçe'de Istabl-ı Amire binalarının bulunduğu yerde yapmayı düşündüğü stadyuma ayrılan saha dar geliyormuş. Gazhaneden bir miktar arazinin stad için alınması gündeme gelmiş.

1939 yılında Dolmabahçe'de stad inşasına başlanacak!

1939 yılında İstanbul Valisi olan Lütfi Kırdar, Dolmabahçe'de saray ahırının (Establ-i Amire) bulunduğu binalar üzerinde bir stad inşa etmek için uluslararası müsabaka açmaya karar vermiş.

1983 yılında İnönü Stadı tarihi değerlerimiz arasına alınmış!

1983 yılında İnönü Stadı, Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulu'nca alınan kararla tarihi değerlerimiz arasına katılmış. 1946 yılında hizmete giren İnönü Stadı, ''Korunması gerekli eski eser'' kapsamına alınmış.

Gram altın hakkında analistlerden flaş açıklama geldi. Analistler hemen baksın

Gram altın fiyatları hakkında analistlerden flaş bir açıklama geldi. Analistlerin gram altın fiyatları hakkındaki görüşlerini herkes merak ediyor. İşte analistler tarafından yapılan açıklamanın detayları.:.

İslam Memiş'ten gram altın hakkında flaş açıklama

Yaklaşan seçimler öncesinde çok sayıda vatandaş bankalardaki parasını çekerek ya altın ya da dolar aldı. Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın hakkında önemli açıklamalar geldi.

Altın hakkında bomba tahmin. Daha zirveyi görmedi dedi. Altın 1, 5 ay sonra bu kadar olacak

Ekonomist Selçuk Geçer'den altın fiyatları hakkında bomba bir tahmin geldi. Geçer, altın fiyatlarının henüz zirveyi görmediğini dile getirdi. Analistlerden ise altına ilişkin yeni bir tahmin var.

Altın fiyatları hakkında vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi

Altın hala Türk vatandaşları açısından çok önemli bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Altın fiyatları hakkında son olarak vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi.

İstanbul'da yaşayanlar acilen buraya baksın! 7.5'in üzerinde deprem riski! Büyük İstanbul depremi hakkında son dakika!

İstanbul'da yaşayanlar acilen buraya baksın!  7.5'in üzerinde deprem riski! Büyük İstanbul depremi hakkında son dakika açıklaması resmen geldi!..İşte bütün ayrıntılar...

Altın fiyatları hakkında flaş bir gelişme yaşandı

Altın fiyatları hakkında flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Uzman isimlerden altın fiyatlarıyla ilgili flaş açıklamalar geldi.

Altın fiyatları hakkında son dakika önemli bir uyarı geldi

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların ardından uzmanlardan da altın fiyatları hakkında peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Son olarak İslam Memiş altın fiyatları konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

Tapu Planlarında Yanılma Sınırının Belirlenmesi Hakkında Yönetmelik!

Tapu Planlarında Yanılma Sınırının Belirlenmesi Hakkında Yönetmelik bugünkü 31966 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31913 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre, Söz konusu yönetmelik 1 Ekim 2022 tarihinde yürürlüğe girecek.

Bakanlık resmen açıkladı! Binaların yıkılması hakkında yönetmelik 1 Temmuz'da yürürlükte!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Binaların Yıkılması Hakkında Yönetmelik, 1 Temmuz 2022'de yürürlüğe giriyor. İşte yönetmelik ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Yasaklı Taşınmazların Hazine Taşınmazları ile Değiştirilmesi Hakkında Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Tabiat Varlıkları, Doğal Sit Alanları ve Özel Çevre Koruma Bölgelerinde Kalan Yapı Yasaklı Taşınmazların Hazine Taşınmazları ile Değiştirilmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31824 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

İnönü Stadı hakkında bilgi Haberi

İnönü Stadı hakkında bilgi

 


Yeni yapılacak stadyum için ayrılan saha dar geliyor


Havagazı Fabrikası'ndan daha bir miktar arazi alınması lazım. Bu takdirde de fabrika çalışamayacak. Şimdi Belediye bir hal şekli arıyor


    Belediyenin Dolmabahçe'de yeni bir stadyum yapmaya karar verdiğini yazmıştık. Belediye, bu sene Belediyeler Bankası'ndan istikraz edebilecek beş milyon liradan bir kısmını bu stadyumun inşasına sarf etmeyi düşünmektedir.

    Stadyum sahası yapılacak Istabl-ı Amire binasıyla müştemilatı Belediye'ye terk edildiğinden, yakında bu binaların yıktırılmasına başlanacaktır.

    Belediye, stadyum planı için beynelmilel bir müsabaka açacaktır. Plan, şehircilik mütehassısı B. Prost'un hazırladığı avan projenin esasları dairesinde yapılacaktır. B. Prost, stadyumun Istabl-ı Amire binasıyla Dolmabahçe Gazhanesi'nden...