26 / 05 / 2024

inönü stadı için izin alınmadı mı

inönü stadı için izin alınmadı mı

Beşiktaş yönetiminin yıkım ve projelendirme konularında sorun olmadığını açıkladığı İnönü Stadı için henüz izin alınmadığı ve projenin onaylanmadığı ortaya çıktı

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Karşıyaka Stadı için ruhsat alınacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı için ruhsat alınmaya çalışıyor. Yıkılan İlçe Stadı’nın yerine yapılacak 15 bin kişilik proje için çalışmalar yürütülüyor.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftası!

İzmir'e yapılacak Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftasına girildi. Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik stadın ön yeterlilik ihale tarihini 30 Mart, Göztepe'de yapılacak 20 bin 35 kişilik yeni stadın ön yeterlilik ihale tarihi ise 31 Mart olarak belirlendi.

İzmir Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı!

İzmir'de Göztepe taraftarları ve camiası için inşa edilecek Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

Göztepe Stadı için Mart ayında ihaleye çıkılacak!

İzmir Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, TOKİ tarafından inşa edilecek Göztepe Stadı için Mart ayında ihlaleye çıkılacağını söyledi. Sepil, "Stadı 20 bin 35 kişilik yapacağız'' dedi.

Malatya İnönü Stadı kapatıldı!

TFF heyeti, Malatya İnönü Stadı'nda incelemelerde bulundu. Heyetiin, statta Nisan ayına kadar futbol oynanamayacağı yönünde rapor vermesi üzerine, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi de iç saha maçları için İstanbul’da stat aramaya başladı.

İzmir Yalı Stadı için Aziz Kocaoğlu'na son çağrı!

Yalı Stadı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslenen AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli, “Büyükşehir davadan vazgeçtiği gün inşaat sürecek. Başkan bizi zaman kaybından kurtarsın.” dedi

Taraftarlar Yalı Stadı için harekete geçiyor!

Yönetim, mahkeme kararıyla Yalı Stadı için açılan davalara müdahil oldu. Taraftarlar ise önümüdeki hafta Karşıyaka Belediyesi önünde toplanıp yetkilileri protesto edecek

Cebeci İnönü Stadı, AVM olmayacak!

Ankara 6. İdare Mahkemesi, Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı'nın yerine AVM inşa edilmesi için yapılan imar planı değişikliklerini iptal etti. İşte ayrıntılar...

1939 yılında İnönü Stadyumu için ayrılan saha dar geliyor!

1939 yılında İstanbul Belediyesi'nin Dolmabahçe'de Istabl-ı Amire binalarının bulunduğu yerde yapmayı düşündüğü stadyuma ayrılan saha dar geliyormuş. Gazhaneden bir miktar arazinin stad için alınması gündeme gelmiş.

2005 yılında İnönü Stadı yeniden inşa edilecek!

2005 yılında İnönü Stadı, Dolmabahçe Sarayı'nın mimarisi örnek alınarak yeniden inşa edilecekmiş. İngiltere'nin Wembley'i gibi olacak stadın kapasitesi 55 bine çıkarılacakmış ve stadın maliyeti Federasyon ile Kulüp ortaklaşa karşılayacakmış.

Malatya İnönü Stadı yenileniyor!

Önümüzdeki sezon hem TFF hem de mevsimsel şartlar konusunda sıkıntı yaşanmaması için kapsamlı bir şekilde bakıma alınan İnönü Stadı’nda bakım ve onarım işleri devam ediyor.

inönü stadı için izin alınmadı mı Haberi

inönü stadı için izin alınmadı mı


Beşiktaş kulübünün tarihi İnönü Stadı'nın yıkımı için Spor Genel Müdürlüğü'nden henüz izin almadığı ortaya çıktı. Mehmet Baykan şu ana kadar kimsenin izin almadığını söyledi. Baykan yeni proje için de izin alınması gerektiğini sözlerine...