08 / 05 / 2024

inönü stadı yıkılacak mı

inönü stadı yıkılacak mı

Bakanlık kimin yapacağı belli olmadan İnönü Stadı'nın yıkılmasına izin vermeyeceklerini söyledi

Serdal Adalı: Sakın stadı yıkmayın!

Başkan adaylığını dün resmen açıklayan Serdal Adalı seçim kazanmak için stat yıkımının aceleye getirilmesinin çok yanlış olduğunu söyledi

Hatay’da acil yıkılacak 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırıldı! Şehir tanınamaz hale geldi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasarı alan Hatay’da acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırılması ile şehir adeta tanınamaz hale geldi. 

Malatya'da yıkık ve acil yıkılacak toplam 6 bin 442 yapının enkazı kaldırıldı!

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve acil yıkılacak 6 bin 586 binadan 6 bin 442'sinin enkazının kaldırıldığı belirtildi.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

İstanbul depremi için ürküten açıklama: 48 bin bina yıkılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Kuşadası'nda gerçekleştirilen Deprem ile Kentsel Dönüşüm Kurultayı'nda açıklama yapan AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki "Beklenen İstanbul depreminde yıkılacak iki bina enkazının başına koyacağımız, deprem bilgisi olan bir kurtarıcı bile bulamayacağız" diye konuştu.

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

İzzet Yıldızhan'ın ofisi yıkılacak! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın  30 Ekim'de yaşanan depremde İzmir'de bulunan ofisinin yanındaki bina yıkılmıştı. Yıldızhan'ın ofisi için de yıkım kararı alındı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ta bazı bina ve oteller yıkılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 'Hayalet Şehir' Kapalı Maraş'ın askeri bölge statüsünden sivil statü olarak değişmesi gerektiğini ifade etti. Ersin Tatar, " Şehirde bazı binalar sahipleri tarafından tamir edilecek, bazıları da yeniden inşa edilmek için yıkılacak." dedi...

Antalya'da 260 kaçak yapı daha yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkım için Antalya'daki belediyelere yazı gönderildi. Yıkımı yapılan 221 kaçak yapının ardından, 260 yapı daha yıkılacak...

İzmir Karaburun'da sit alanına yapılan inşaat yarın yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla, İzmir Karaburun'da birinci derece doğal sit alanında Karaburun Belediyesinin mühürlemesine rağmen inşaatı devam eden yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi, inşaat yarın yıkılacak.

İstanbul depreminde 48 bin bina yıkılacak!

İstanbul Deprem Çalıştayı’nda İstanbul depreminde 48 bin binanın yıkılacağı ve yıkılacak binalar için önlem alınması gerektiği belirtildi.

Yozgat'ta kent siluetini bozan iki bina yıkılacak!

Yozgat Eski Belediye Hizmet Binası ve Eski Hükümet Konağı'nın yıkılması için çalışmalara başlandı. Şehir merkezinde çirkin görüntüye neden olan iki riskli bina yıkılacak.

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

inönü stadı yıkılacak mı Haberi

inönü stadı yıkılacak mı


Beşiktaş Kulübü'nün yıkım konusunda sadece İnönü Stadı'nın yanındaki otopark için izin aldığı ortaya çıktı. Bakanlık da otoparkın yıkım izniyle stadın yıkılamayacağını belirtti. Gençlik ve Spor Bakanlığı yeni stadın yapılacağının garantisi olmadan İnönü Stadı'nın yıkılmasına izin vermeyeceklerini...