07 / 05 / 2024

inönü stadının inşaatı

inönü stadının inşaatı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, ''14 Kasım günü Hatay' daki olimpik stadın ihalesini yaptık. İnşallah Hatay' daki stadımız, İstanbul' daki Beşiktaş Stadı' yla yarışacak'' dedi....

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane Dernek Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen organizasyonda Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacağını duyurdu.

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yunanistan AEK'in yeni stadının kaba inşaatı bitti!

Yunanistan’ın önde gelen spor kulüplerinden olan AEK yeni stadının yapımında sona gelindi. İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumların kurduğu sarı-siyahlı kulübün başkentteki yeni stadının kaba inşaatı bitti.

Ordu Stadı'nın inşaatında son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inşaatı devam eden yeni stadı hızlı şekilde hayata geçirmeyi ve sporseverlerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatını inceledi...

Çotanak Stadı'nın kaba inşaatı bitiyor!

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun'da yapımı devam eden Çotanak Stadı'nın inşaatında incelemelerde bulundu. Stadın kaba inşaatının yüzde 88'i tamamlandı..

inönü stadının inşaatı Haberi

inönü stadının inşaatı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin,  ''14 Kasım günü Hatay'daki olimpik stadın ihalesini yaptık. İnşallah Hatay'daki stadımız, İstanbul'daki Beşiktaş Stadı'yla yarışacak'' dedi.


Ergin, Antakya Ottoman Palace Otel'de düzenlenen Hatay Beşiktaşlılar Derneği'nin 10. Yıl Balosu'nda yaptığı konuşmada, Hatay'ın son zamanlarda yaşadığı acıları hafifletmek noktasında Beşiktaş Kulübü'nün Reyhanlı'ya bir okul yaptırma sözü vermesinden dolayı kulüp yönetimine teşekkür etti.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın okul sözünün çok güzel bir hizmet ve bir sosyal sorumluluk anlamı taşıdığını belirten Ergin, şöyle konuştu:


''Türkiye'nin, Anadolu'nun her köşesinde bu tür tesisleri yapıyorsunuz. Biz de spor camiasının kullanımına sunulmak üzere çok önemli altyapı tesisleri inşa ediyoruz. Beşiktaş için çok önemli, anlamlı olan İnönü Stadı yakın tarihte yıkıldı. 9 ay içerisinde inşası bitecek ve Beşiktaş'ın hizmetine girecektir Ama biz burada Hatay olarak Beşiktaş'la...