08 / 05 / 2024

inönü stadının yıkım izni

inönü stadının yıkım izni

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, ''14 Kasım günü Hatay' daki olimpik stadın ihalesini yaptık. İnşallah Hatay' daki stadımız, İstanbul' daki Beşiktaş Stadı' yla yarışacak'' dedi....

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

Çankaya'da çökme riski olan binanın yıkım çalışmaları başladı! 

Ankara Çankaya'da çökme riski bulunduğu için boşaltılan binanın yıkımı kontrollü olarak yapılıyor.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Silivri'de kaçak 8 yapının yıkımı gerçekleştirildi! 

Silivri Belediyesi, Çayırdere Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkım işlemlerini tamamladı. 

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

Fethiye'deki kaçak villaların yıkımı için harekete geçildi!

Fethiye'de imar barışına uygun olmadan inşa edildiği ileri sürülen kaçak inşaatlar yıkılıyor. Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak olarak tespit edilen kaçak inşaatların yıkımı için harekete geçildi.

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

Bursa'da 15 dükkanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında Pirinç Han’ın arkasında bulunan yaklaşık 350 yıllık Esir Dede Türbesi etrafındaki 15 dükkanının yıkımını gerçekleştirdi. 

Marmaris'te imara aykırı binaların yıkımı devam ediyor!

Muğla Marmaris'te imara aykırı olduğu bildirilen yapıların yıkımına devam edildi. 

inönü stadının yıkım izni Haberi

inönü stadının yıkım izni

Adalet Bakanı Sadullah Ergin,  ''14 Kasım günü Hatay'daki olimpik stadın ihalesini yaptık. İnşallah Hatay'daki stadımız, İstanbul'daki Beşiktaş Stadı'yla yarışacak'' dedi.


Ergin, Antakya Ottoman Palace Otel'de düzenlenen Hatay Beşiktaşlılar Derneği'nin 10. Yıl Balosu'nda yaptığı konuşmada, Hatay'ın son zamanlarda yaşadığı acıları hafifletmek noktasında Beşiktaş Kulübü'nün Reyhanlı'ya bir okul yaptırma sözü vermesinden dolayı kulüp yönetimine teşekkür etti.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın okul sözünün çok güzel bir hizmet ve bir sosyal sorumluluk anlamı taşıdığını belirten Ergin, şöyle konuştu:


''Türkiye'nin, Anadolu'nun her köşesinde bu tür tesisleri yapıyorsunuz. Biz de spor camiasının kullanımına sunulmak üzere çok önemli altyapı tesisleri inşa ediyoruz. Beşiktaş için çok önemli, anlamlı olan İnönü Stadı yakın tarihte yıkıldı. 9 ay içerisinde inşası bitecek ve Beşiktaş'ın hizmetine girecektir Ama biz burada Hatay olarak Beşiktaş'la...