27 / 04 / 2024

inovasyon laboratuvarı Renault

inovasyon laboratuvarı Renault

Renault, Silikon Vadisi ve Tel Aviv'den sonra "Le Square" adını verdiği inovasyon laboratuvarını Paris'te hizmete açtı

Renault Trafic Multix fiyat listesi yayınlandı! İşte 2021 model Renault Trafic Multix fiyatları…

Renault, ticari araç sürücülerinin en çok tercih ettiği Trafic Multix modelinin mart ayı fiyat listesini paylaştı. Türkiye’de önemli bir pazara sahip olan Renault, 2022 model Trafic Multix modelini ülkemizde satmıyor. 

Renault Kangoo Express fiyat listesi! Sıfır Renault Kangoo’larda mart ayına özel kampanya

Renault, Kangoo Express modelinin fiyat listesini paylaştı. 2022 modeli üretilmeyen Renault Kangoo Express’in 2021 modeli hâlâ ticari araç kullanıcılarının radarında yer alıyor. Parça temini ve yakıtı nedeniyle tercih edilen Renault Kangoo Express’in mart ayına özel fiyat listesi açıklandı.

Renault Captur'a 25.000 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Renault Captur'a 25 bin Türk Lirası indirim yapıldı! Peki indirim ne zamana kadar geçerli? Renault Captur'un Mart fiyat listesi nasıl? Sorularının cevabı haberimizde...

2022 Renault Express Van fiyat listesi! İşte Renault’un 2021 ve 2022 model Express Van fiyatları…

Renault, 2021 ve 2022 model Express Van modelleri için fiyat listesini paylaştı. Özellikle ticari amaçla kullanılan Renault'un yeni Express Van modeli, fiyatıyla bir hayli dikkat çekiyor. En ucuz otomobiller sınıfında yer alan Renault Express Van'ın 2021 en boş Joy modeli bulunuyor. 

2022 Renault Express Combi fiyat listesi! Sıfır Combi fiyatlarında güncelleme

Renault'un yeni Express Combi modellerinin fiyat listesi güncellendi. 2021 model 1,5 Joy modelleri, 283 bin 900 TL'ye satılırken, 2022 modellerinde anahtar teslim fiyatı ise 294 bin TL olarak belirlendi. İşte 2021 ve 2022 model Renault Express Combi’lerin fiyat listesi…

Yeni Renault Austral tanıtıldı! İşte Renault’un yeni SUV aracının özellikleri

Uzun süredir sır gibi saklanan yeni SUV Renault Austral, yapılan lansmanın ardından tanıtıldı. Fransız otomobil devinin uzun süredir gizlediği SUV modeli Austral’ın deneme sürüşlerinde bile farklı kamuflajlar uygulanmıştı.  

Renault Trucks, T ve C elektrikli modellerini satışa sunacak!

Renault Trucks tarafından geliştirilen, Renault Trucks C E-Tech ve Renault Trucks T E-Tech elektrikli modellerini 2023 senesinde satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Renault Kadjar 2022 Mart fiyat listesi!

Renault Kadjar modelinin Mart ayına ilişkin fiyat listesini güncelledi. Peki Renault Kadjar modeli fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesine ilişkin güncel detaylar...

Gümüşkaya Yapı Laboratuvar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşkaya Yapı Laboratuvar Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Ferih Burak Kaya tarafından kuruldu.

2022 Renault Clio fiyat listesi yayınlandı! Resmen 400 bin TL’nin altına düştü…

2022 model Renault Clio fiyat listesi yayınlandı. Salgın döneminde yükselen otomobil fiyatları, rekor seviyelere ulaşmıştı. Neredeyse 400 bin TL’nin altında sıfır otomobil kalmamıştı. Kurun aşağı çekilmesinin ardından Renault Clio fiyatlarında da indirim oldu.

Renault ZOE 2022 Mart fiyat listesi!

Renault Zoe modellerine ilişkin 2022 mart ayı fiyat listesi belli oldu. İşte Renault Zoe mart ayı güncel fiyat listesi...

Renault Megane 2022 Mart fiyat listesi!

Renault Megane sedan modelinin 2022 mart ayına ilişkin fiyat listesi açıklandı. Peki Renault Megane sedan modeli fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesine ilişkin güncel detaylar...

2022 model Renault Toros! Fiyatıyla ilgili sürpriz ayrıntı…

Bir dönemin efsaneleri arasında yer alan Renault Toros, 2022 modeliyle şaşırttı… 1990-2000 yıllarında Türkiye’de bir hayli popüler olan Toros, otomobil piyasasını altüst edecek.

inovasyon laboratuvarı Renault Haberi

inovasyon laboratuvarı Renault


Renault, Silikon Vadisi ve Tel Aviv'den sonra "Le Square" adını verdiği inovasyon laboratuvarını Paris'te açtı


Yeni laboratuvarın açılışıyla Renault, yeni çalışma tarzları belirlemeyi ve araçların gelecekte ulaşabileceği noktayı keşfetmeyi amaçlıyor.


“Renault 100 yılı aşkın süredir araç üretiyor. Otomobil endüstrisi çok hızlı değişiyor ve bu alanda öncülük yapmak ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilecek yeni teknolojiler üzerinde çalışarak sürekli yenilikler getirmek zorundayız.” dedi Renault Nissan İttifakı İleri Mühendislik Global Direktörü Pierrick Cornet.


Renault-Nissan'ın İttifakı’nın da katkısıyla 2011'de Silikon Vadisi'nde açılan laboratuvar, sürücüsüz araç ve internet erişimli araç teknolojileri ve hizmetleri üzerinde yoğunlaşırken, 2016'dan bu yana Tel Aviv'de faaliyet gösteren laboratuvar ise satış sonrası aksesuar, elektrikli araç ve siber güvenlik alanlarına...