02 / 07 / 2024

inovasyon merkezi ne işe yarar

inovasyon merkezi ne işe yarar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Trabzon'da yaptırılacak, yeni teknolojik ürünlerin dünyaya sunulmasını amaçlayan Trabzon İnovasyon ve Bioteknoloji Merkezi'nin protokolü imzalandı. Merkezin yatırım bedeli 5 milyon TL olacak...

EGM resmen açıkladı: Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 500 öğrenci alınacak! Polis olmak isteyenler hemen baksın!

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından son dakika açıklaması geldi. Açıklamaya göre; Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 500 öğrenci alınacağı belirtildi. İşte detaylar...

İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması: Yerli de yabancı da ofis kiralamak istiyor!

Nisan ayında açılan İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması yaşanıyor. Yerli ve yabancı yatırımcılarının ofis kiralamak için başvuru yapmasıyla yatırımcı talebi kısa sürede yüzde 60'ı aştı. İşte detaylar...

Ziraat Bankası İstanbul Finans Merkezi'ne ilk taşınan olacak!

Merkez üssü Ankara'da bulunan Ziraat Bankası Haziran'da İstanbul Finans Merkezi'ne taşınıyor.

Uluslararası Finans Merkezi'ne 10 katlı konutlar için izin!

Ümraniye’nin yeşil alanlarının, Uluslararası Finans Merkezi’ne yapılacak 'süs bahçesi' için Bakanlık kararıyla kullanılmasına karar verildi. İçinde sağlık merkezinin de olduğu yeşillikler içindeki yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin yerine, 10 katlı konutlar inşa edilecek. 

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

Mondi İzmit İnovasyon Merkezi açıldı!

Mondi'nin  İzmit İnovasyon Merkezi Mondi İzmit Fabrikası'nda açıldı. Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukawa Inovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum'' dedi.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Sakarya Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ne 11 adet iş yeri tahsisi!

Sakarya 15 Temmuz Camili Mahallesi’ndeki 11 adet iş yeri Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ne 10 yıl süre ile tahsis edildi.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Next Level Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 6 soru mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ankara'daki Next Level Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 6 sorudan meydana gelen soru önergesi hazırladı..

Butler Brothers Binası İnovasyon Merkezi oluyor!

Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen şehirlerinden Dallas’ın simge haline gelmiş yapısı Butler Brothers Binası’nı yenileyen Alterra International, sunduğu imkânlarla binayı inovasyon merkezi haline getirdi.

Beylikdüzü'ne yeni aile sağlığı merkezi!

Yoğun ve günden güne artan nüfusuyla farklı ihtiyaçları oluşan Adnan Kahveci Mahallesi, Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla 3 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne kavuştu.

inovasyon merkezi ne işe yarar Haberi

inovasyon merkezi ne işe yarar


Trabzon İnovasyon ve Bioteknoloji Merkezi'nin protokolü TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Trabzon Valisi Öz'ün katılımıyla imzalandı.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Trabzon'da yaptırılacak, yeni teknolojik ürünlerin dünyaya sunulmasını amaçlayan Trabzon İnovasyon ve Bioteknoloji Merkezi'nin protokolü, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün katılımıyla imzalandı. 


Trabzon Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Vali Öz'ün yanı sıra Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TTSO) Suat Hacısalihoğlu ile yerel yöneticiler katıldı. 


Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Öz'ü vali olduktan sonra ilk kez ziyaret ettiğini belirterek, TOBB olarak TTSO, Trabzon Ticaret Borsası (TTB) ve Of TTSO'nun talepleri doğrultusunda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile DOKA'nın katkılarıyla Trabzon'da inovasyon ve bioteknoloji merkezi...