29 / 04 / 2024

İnovasyon ve Teknoloji Günü

İnovasyon ve Teknoloji Günü

"İnovasyon ve Teknoloji Günü" Eindhoven'daki İleri Teknoloji Kampüsü'nde düzenlendi. Philips, toplantıda, mimarlara ve tasarımcılara ışık, şekil ve materyalleri çok farklı biçimlerde bir araya getirerek çarpıcı görsel sunumlar yaptı.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Bakanı Kacır açıkladı! İstanbul'un kaybedecek bir dakikası bile yok!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, beklenen İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, 'İstanbul'da kaybedecek bir dakikamız bile yok ve yüz binlerce yeni binanın inşa edilmesi gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Uysal tarafından kuruldu.

Agro Doctor Tarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Agro Doctor Tarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Deniz Sönmezateş tarafından kuruldu.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Javad Hosseınıan tarafından kuruldu.

Seven Hills Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hills Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Mahdyyar Hosseınıan tarafından kuruldu.

Türkiye’de bir ilk! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sosyal Etki Tahvili ile işsiz gençlere istihdam olanağı yaratacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda hizmet veren İstanbul Kalkınma Ajansı, işsiz gençleri yakından ilgilendirecek çok önemli bir projeye imza attı. Ajans, yazılım alanında kariyer yapmak isteyen gençleri eğitim programları ile destekleyip istihdam olanağı sağlayacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Cofıwo İnşaat Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Cofıwo İnşaat Ve Teknoloji Anonim Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Karaokur tarafından kuruldu.

Cofıwo İnşaat Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Cofıwo İnşaat Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Karaokur tarafından kuruldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan depremzede kadınlara 300 bin lira hibe desteği! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı depremzede kadınlar için harekete geçti. Üretici kadınlara 300 bin lira hibe desteği verilecek. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank açıkladı! 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yatırımın önü açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 13 bin 653 teşvik belgesi ile 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yaklaşık 579 milyar liralık yatırımın önünü açtıklarını belirterek, 2022’nin tablosunu paylaştı. İşte detaylar…

İnovasyon ve Teknoloji Günü Haberi

İnovasyon ve Teknoloji Günü

Mimar ve tasarımcılar, fuaye, lobi ve resepsiyonlarda, istenilen şekilde ayarlanabilen "Luminous Patterns" ile dinamik ve bağlantılı LED aydınlatmayı mimari materyal olarak kullanabilecek.


Philips, aydınlatma teknolojilerinin geleceğini nasıl şekillendirdiği ve daha önce sadece bilim kurgu olarak adlandırılabilecek şeylerin gerçeğe nasıl dönüştüğünü masaya yatırmak üzere Eindhoven'daki İleri Teknoloji Kampüsü'nde "İnovasyon ve Teknoloji Günü" düzenledi.


Philips, toplantıda, mimarlara ve tasarımcılara ışık, şekil ve materyalleri çok farklı biçimlerde bir araya getirerek çarpıcı görsel sunumlar yaratmalarına olanak tanıyan, Luminous Patterns adlı programlanabilir ve bağlantılı LED aydınlatma sistemini tanıttı.


Az enerji harcayan, maliyet etkin dekorasyon panelleri olan, bar, restoran, perakende mağaza, otel ve ofis lobileri dahil çeşitli iç mekanlara uygulanabilen Philips Luminous Patterns, mimar ve tasarımcılar için yeni ve güçlü bir araç şeklinde görülüyor.


Yumuşak ambiyanslardan uyarıcı efektlere kadar...