27 / 04 / 2024

Sanayi ve Teknoloji Bakan Bakanı Kacır açıkladı! İstanbul'un kaybedecek bir dakikası bile yok!

Sanayi ve Teknoloji Bakan Bakanı Kacır açıkladı! İstanbul'un kaybedecek bir dakikası bile yok!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, beklenen İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, 'İstanbul'da kaybedecek bir dakikamız bile yok ve yüz binlerce yeni binanın inşa edilmesi gerekiyor.' ifadelerini kullandı.



Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul'daki Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği 50. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır bu toplantıda yaptığı konuşmada, algı siyaseti yapanların değil, hizmet siyaseti, eser yapanların yanında olduklarını iletti. 

Öte yandan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih  Kacır "Taş üstüne taş koyanlara inanıyorum ki Şebinkarahisarlılar destek vermeye devam edecektir" diyerek "Sadece Şebinkarahisar'da değil, tabii burada, yaşadığımız bu güzel şehirde, İstanbul'da da tercihlerimiz çok kıymetli, ve çok önemli" diye konuştu.

 Sanayi ve Teknoloji Bakan Bakanı Kacır açıkladı! İstanbul un kaybedecek bir dakikası bile yok!

dunya.com'da yer alan habere göre; Kacır konuşmasına şöyle devam etti: "İstanbul'un kaybedecek bir dakikası daha kalmamıştır. İstanbul çok hızlı şekilde depreme hazırlanmak durumundadır. Bu süreçte yapılacak olan hazırlıkları en iyi şekilde gerçekleştirmek, yüz binlerce yeni, güvenilir, sağlam konutu inşa etmek durumundayız. Bizler bu şehrin trafik sorununu çözmek için yeni metrolar yapmalıyız. Ayrıca da bütün bunlar, açılış törenleri yapacağımız projelere imza atmakla olur, değil mi? Açılışını iptal etmek üzere bir araya geldiğimiz törenlerle olmaz. Öte yandan da işallah, önümüzdeki dönemde nice projeleri, nice eserleri, bu şehre kazandıracak belediye başkanlarımızı, hem ilçelerimizde hem İstanbul'umuzda seçeceğiz." dedi.

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

İstanbul'da kentsel dönüşüm yapılıyor ama yetmiyor! Her sokakta 1-2 bina bile devrilse büyük felaket olur!

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!


Geri Dön