08 / 05 / 2024

inovatif mobilya

inovatif mobilya

İSMOB Fuarı inovatif mobilyalarla renklendi. Fuarda, aydınlatma ve müzik sistemi bulunan televizyonlu baza seti ve Türkiye’de ilk kez üretilen taşınabilir paket yatak yoğun ilgi gördü...

Newjoy, Köln Imm Mobilya Fuarı'nda Smart serisini tanıttı!

Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, alanının en büyük fuarı olan Köln Imm Mobilya Fuarı'nda yenilikçi koleksiyonlarını ve sektörde fark yaratan yeni serisi Smart'ı tanıttı.

Fuga Mobilya Hindistan mağazasıyla satış ağını genişletiyor!

Mobilyada modern, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, yıllık yirmi bin adede ulaşan yüksek üretim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

İstanbul Mobilya Fuarı 27 Ocak'ta başlıyor!

İSMOB tarafından yapılan açıklamaya göre, CNR Holding, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) iş birliğinde, KOSGEB ve Ekonomi Bakanlığı desteğinde 13 salonda düzenlenecek fuarda inovatif mobilya tasarımları sergilenecek.

Mobilya sektöründe yeni moda: interaktif alışveriş!

Mobilya sektöründeki hızlı gelişmeler, üretilen mamülün tüketiciye ulaştırılması ve müşteri memnuniyetinin sağlanması konularını önemli hale getirdi. Pazarlama, reel ve inovatif yöntemleri uygulamaya sevk etti...

Samet Mobilya SICAM Fuarı'na katılıyor!

Samet Mobilya SICAM Fuarı'na katılıyor. SAMET, İtalya’da altıncısı düzenlenen ve dünyanın önde gelen mobilya aksesuarları fuarlarından olan SICAM Fuarı’nda bu yıl da inovatif ürünleriyle dikkat çekiyor.

Samet Mobilya, İNTERMOB'a katıldı!

Samet Mobilya, İNTERMOB'a katıldı. Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, inovatif ürünleriyle INTERMOB 2014, 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’nın gözdesi oldu.

İSMOB'da şık ve yenilikçi mobilya tasarımları dikkat çekiyor!

TÜRKİYE Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğinde düzenlenen ve binden fazla markanın katıldığı, İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) birbirinden şık ve inovatif (yenilikçi) mobilya tasarımlar dikkat çekiyor.

BRN Yatak, İstanbul Mobilya Fuarı'nda inovatif ürünlerini sunacak!

BRN Yatak, 31 Ocak-4 Şubat 2012 tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı'nda inovatif ürünleriyle yer alacak

Malatya'da İnşaat, Yapı, Mobilya ve Dekorasyon fuarı açıldı!

Malatya Belediyesi Kültür Anoni Şirketi tarafından Mişmiş Park Fuar alanında, bu yıl birincisi düzenlenen İnşaat, Yapı, Mobilya ve Dekorasyon fuarı açıldı. Malatya Valisi Ulvi Saran, "Malatyadaki fuarlara yurt dışından katılımın sağlanmasını amaçlıyoruz"

Modoko, ilk mobilya AVM'si için imar iznini aldı!

Türkiyenin ilk mobilya sitesi Modoko, Türkiyenin ilk mobilya AVMsi için imar iznini bugün aldı. Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, Modoko için bugüne dek alınamayan imar iznini bugün aldıklarını açıklayarak, Mağazalarımız 4 kata kadar çıkabilecek

Modoko, Türkiye 'nin ilk mobilya AVM 'sini kuruyor!

Türkiye 'nin ilk mobilya sitesi Modoko, Türkiye 'nin ilk mobilya AVM 'sini kuruyor. Mobilyanın başkenti için hayata geçirilecek dev proje ile Modoko, Türkiye 'yi 50 yıl ileriye götürecek.

İpek Mobilya Avangard serisiyle evlerinizi saraya çeviriyor!

Modern tasarımları ve kaliteli ürünleriyle mekanlara canlılık getiren İpek Mobilya baharın ilk ışıltısıyla yeni evlenmek isteyen çiftlerin de tercihi. Bu sezon evlerine dinamik ve ışıltı bir görünüm kazandırmak isteyenlerin ilk yine tercihi İpek Mobilya..

Zafer çağlayan Polat Alemdar'la mobilya satacak!

Devlet Bakanı Zafer çağlayan, Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar'ı canlandıran Necati şžaşmaz ile Türkmenistan pazarında mobilya satacaklarını söyledi...

inovatif mobilya Haberi

inovatif mobilya

CNR Holding tarafından Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğinde düzenlenen ve 1.000’in üzerinde markanın katıldığı İstanbul Mobilya Fuarı’nda birbirinden şık ve inovatif mobilya tasarımları sergileniyor.

CNR EXPO Yeşilköy’de 28 Ocak 2014 tarihinde başlayan İstanbul Mobilya Fuarı, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor. İSMOB Fuarı’nda görücüye çıkarılan ürünler arasında en çok ilgiyi inovatif yataklar topladı.  İşbir Yatak’ın “entegre aydınlatma, müzik sistemi ve televizyon” içeren tasarımı “Eclipse” baza seti,  televizyon izleme ve müzik dinleme keyfini yatak odalarına taşıyor. Fiyatı yaklaşık 13 bin lira olan bluetooth ve iphone uyumlu set de barındıran yatak, masaj da yapıyor.

Taşıma ve nakliyede çığır açan paket yataklar

Fuarda ilgi çeken bir başka yatak da Inpani... Türkiye’de ilk kez üretilen Inpani ile artık kocaman yataklar küçücük kutulara sığdırılıyor....