23 / 07 / 2024

inşaaatta sporcu

inşaaatta sporcu

Diyarbakırlı milli atıcı Ömer Akgün, kısıtlı olanaklarıyla olimpiyat oyunlarına katılmayı hedefliyor. İnşaat işinde kalıpçı olarak çalışan Akgün, inşaattan kazandığı para ile olimpiyat oyunlarına katılacak

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

İnşaat ustası Muammer Şahin milli sporcu oldu!

Dünya Şampiyonu Muammer Şahin müsabaka olmadığı zamanlarda inşaatlarda ustalık yapıyor. Milli halterci olan Şahin, borçları yüzünden son girdiği kampı da terk etmek zorunda kaldı.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Gebze'ye yeni sporcu tesisi geliyor!

Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin temeli atıldı!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’ye yeni bir sporcu eğitim merkezi daha inşa ediyor.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi için çalışmalara başladı.

Gebze’ye sporcu eğitim merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'ye sporcu eğitim merkezi inşa edecek.

Gebze'ye modern sporcu eğitim tesisi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de sporcu eğitim merkezi inşa edecek. Gebze'ye yapılacak olan modern sporcu eğitim tesisi için ihale gerçekleştirildi. 

Burdur'a Sporcu Fabrikası inşa edilecek!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'da Sporcu Fabrikası kurulacağının bilgisini verdi. Özçelik " Gençlik Spor Bakanımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzle görüşmeler yapmıştık" dedi.

Bursa Gürsu'ya Sporcu Fabrikası inşa ediliyor!

CHP Gürsu İlçe Başkanı Cavit Kaya Gürsu'da 2017 yılı şubat ayında açılması planlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan, sporcu fabrikası inşaatını inceledi.

29 kente olimpik sporcu fabrikası geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Rize, Kırıkkale ve Bartın'da hizmete sunulan ve 29 ilde daha hayata geçirilecek "Olimpik Sporcu Fabrikaları" için bakanlık bütçesinden 234 milyon lira kaynak aktarıldı.

Trabzon Olimpik Sporcu Fabrikası'nda son aşamaya gelindi!

Trabzon'da 6 milyon liraya inşa edilen ve sporcu sakatlıklarını önlemek için zemininde 5 bin 600 yay kullanılan Türkiye'nin ilk Olimpik Sporcu Fabrikası'nın inşaatında son aşamaya gelindi.

inşaaatta sporcu Haberi

inşaaatta sporcu




Türkiye genelinde katıldığı turnuvalarda 7 birincilik, 26 ikincilik ve 17 üçüncülük madalyası alan Diyarbakırlı milli atıcı Ömer Akgün, inşaatlarda çalışarak geçimini sağlıyor. Milli atıcı, başarılarına yenilerini eklemek için destek bekliyor.


Diyarbakırlı milli atıcı Ömer Akgün, inşaatlarda kalıpçı olarak çalışırken, antrenör olan ağabeyini izlemek için gittiği poligonda atıcılığa merak sardı. Daha sonra inşaatlarda çalışarak geçimini sağlamaya çalışan Akgün, diğer taraftan da kendini bu alanda geliştirmek için boş zamanlarını poligonda değerlendirmeye başladı.


Azmi ve yeteneğiyle kısa sürede büyük başarılar elde eden Akgün, Türkiye’de kırılması güç rekorlara imza attı. Türkiye genelinde düzenlenen turnuvalarda 7 birincilik, 26 ikincilik ve 17 üçüncülük madalyası alan Akgün, bunlara rağmen halen yaşamını inşaatlarda çalışarak idame ettirmeye çalışıyor. Olimpiyatlara girmeyi hedefleyen Akgün, başarılarını arttırmak için de destek bekliyor.


Akgün, “Elde ettiğim...