01 / 05 / 2024

İnşaat demir sektörü

İnşaat demir sektörü

Çelik ihracatçıları ABD'den art arda gelen soruşturmalarla sarsıldı. Türk çelik sektörü, inşaat demiri ihracatında dünya liderliğini sürdürürken; 245 milyon dolarlık ihracat pazarını kaybetmemek için mücadeleye hazırlanıyor...

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına okkalı zam geldi! İnşaat sektöründe tansiyon yükseldi! 9 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Son zamanlarda peş peşe gelen zamları ardından inşaat sektöründe tansiyon yükseldi. Demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Türkiye İMSAD Sektör Raporu'nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) her ay hazırlanan Aylık Sektör Raporu’nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı.

Kirada yüzde 25 zam sınırının uzatılması sektörü nasıl etkileyecek? 

Ev kiralarının sürekli tırmanmasına fren olması için hayata geçirilen ve 1 Temmuz’da sona erecek yüzde 25 sınırının uzatılması sektörde dengelerin değişmesine sebep olacak. Kirada yüzde 25 zam sınırının uzatılması sektörü nasıl etkileyecek? 

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 20 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Haftanın başından itibaren demir fiyatları düşmeye başladı. Demire gelen indirim adete inşaat sektöründe indirim yağmuru etkisi yarattı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe bayram var! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yarattı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir sektörü Haberi

İnşaat demir sektörü

Çelik ihracatçıları ABD’den art arda gelen soruşturmalarla sarsıldı. Türk çelik sektörü, inşaat demiri ihracatında dünya liderliğini sürdürürken; 245 milyon dolarlık ihracat pazarını kaybetmemek için mücadeleye hazırlanıyor. ABD’nin geçtiğimiz günlerde başlattığı çelik boru anti-damping ve telafi edici vergi soruşturması nedeniyle sektörün 313 milyon dolarlık pazarı zaten risk altındaydı. Çelik sektörü, inşaat demirinde de ABD’li rakip üreticilerin soruşturma talebiyle karşılaşınca tehlikenin boyutu 558 milyon dolara ulaştı.

                                               

Türk çelik sektörü son dönemde sürekli antidamping ve koruma önlemi soruşturmaları ile karşı karşıya geliyor. Sektör geçtiğimiz günlerde ABD’nin Türk çelik boru ürünlerine karşı başlattığı antidamping soruşturma önlemi ve Kolombiya’dan gelen alaşımsız çelikten...