28 / 04 / 2024

inşaat denetimleri ankara

inşaat denetimleri ankara

İSTANBUL, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 45 ilde, devam eden inşaat projelerine yönelik denetimleri, ülke genelindeki şok gerçeği ortaya çıkardı. Denetimlerde 4 inşaattan 3'ü mühürlendi...

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Pasifik İnşaat Merkez Ankara nerede?

Pasifik İnşaat Merkez Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 10 blokta toplam 1.425 adet konut bulunuyor.

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Ankara Bağlıca, inşaat sektöründe cazip bölge!

Yazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yazıcı ile Ankara'nın yeni cazibe noktası haline gelen Bağlıca ve inşaat sektörü konuşuldu.

Ankara Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti. 5 bloktan oluşacak merkezde çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti. 2 bin 921 metrekarede yaptırılan tesis 18 Mayıs'ta açılacak.

Ankara Mamak'ta 17.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta 17.9 milyon TL'lik inşaat ihale ediyor. İhale 11 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Türk Kızılayı'ndan Ankara Yenimahalle'de konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı, Ankara Yenimahalle Gazi Mahallesi'nde yer alan taşınmaz üzerine konut inşaatı yaptırılması için proje ihalesi yapıyor..

İnşaat denetimleri arttı!

Kozan Belediyesi inşaat sektöründeki denetimlerini sıklaştırdı. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde kurulan teknik ekip yeni imar planının büyük bir kısmının yürürlüğe girmesiyle göreve başladı.

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir'den aldığı ihaleler TBMM'de!

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ihaleler meclis gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Ankara'da inşaat molozları kaçak bölgelere dökülüyor!

Ankara’da, yasak olmasına rağmen inşaat molozları İmrahor, Eymir ve Kekiklikpınarı'na boşaltılıyor. Kaçak dökümün en çok zarar verdiği İmrahor’daki su yatağı hergeçen gün yok oluyor.

Ankara Orman Müdürlüğü inşaat ihalesi 11 Ocak'a ertelendi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. İhalesi daha önce 13 ve 27 Aralık'ta gerçekleşen inşaat işi 11 Ocak'ta yeniden ihale edilecek.

inşaat denetimleri ankara Haberi

inşaat denetimleri ankara

İSTANBUL, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 45 ilde, devam eden inşaat projelerine yönelik denetimleri, ülke genelindeki şok gerçeği ortaya çıkardı. 

Kısa aralıklarla meydana gelen bu kazaların ardından, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik yeterli denetim yapılmadığı gerekçesiyle, en çok eleştiriyi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı aldı. Bakanlık müfettişlerinin geçen ekim ayı içerisinde aralarında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 45 ilde, devam eden inşaat projelerine yönelik denetimleri, ülke genelindeki şok gerçeği ortaya çıkardı. Müfettişler, özellikle inşaat sektörünün en fazla geliştiği bölgelerde denetimlerde bulundu. Ekim ayındaki incelemelerde 2 bin 87 inşaat denetlendi. Bu inşaatlardan, işçilerin güvenlik ve barınma koşulları gibi yaşamsal öneme sahip şartların hiçbirisini yerine getirmedikleri saptanan bin 610'una mühür vuruldu. Denetlenen proje sayısına göre, mühür vurulan inşaatların oranı...