01 / 05 / 2024

inşaat indirim

inşaat indirim

İnşaat sektörüne gelen KDV indiriminde müşteriler bilgilendirilmedi. Müteahhitler indirilen KDVyi fiyatlara yansıtmıyor.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Demir fiyatları bir yılda 800 TL artı! 1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda indirim üstüne indirim gelen demir fiyatları bir yılda toplam 800 lira artış kaydetti. Peki geçen sene bugün demir fiyatları ne kadar? Bugün 1 ton demir fiyatı kaç lira? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları haftaya indirimle başladı! Fiyatlar resmen çakılıyor! Güncel demir fiyatları

Ticaret Bakanlığı tarafından denetim altına alınan inşaat malzemelerinde son dakika gelişmeler takip ediliyor. Demir fiyatları geçtiğimiz hafta itibariyle düşüşe geçerken bugün bir indirim daha geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları...

İnşaat sektöründen dev indirim haberi! Demir fiyatları düşüşe geçti! 1 ton demir ne kadar oldu?

Son zamanlarda inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları, Ticaret Bakanlığı'nın merceğine girdi. Bakanlık denetimlerin artırılıp yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı. İnşaat malzemeleri tarafından ilk adım demirden geldi. Demir fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düşüşe geçti.

1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu! Demir fiyatlarındaki düşüş devam ediyor! 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. 19 Eylül güncel demir fiyat listesi gelen son indirim sonrası güncellendi ve İstanbul 1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu. İşte 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatları yerle bir oldu! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 17 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatları yerle bir oldu. Fiyatlar resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç TL? 17 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı bir indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demir fiyatı 2023 ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta inşaat piyasasında yaşanan artışlardan yakınan müteahhitlere bugün sevindirici haber geldi. İnşaat demir fiyatlarına okkalı bir indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demir fiyatı 2023 ne kadar oldu?

1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi 

Son zamanlarda inşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrası demir fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 20 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Haftanın başından itibaren demir fiyatları düşmeye başladı. Demire gelen indirim adete inşaat sektöründe indirim yağmuru etkisi yarattı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu?

inşaat indirim Haberi

inşaat indirim

Kırşehir'de hareketliliği çoğunlukta inşaat sektöründe oluşmaktadır. İnşaat sektöründe hareketlilik yaşanırken inşaat sektörüne gelen KDV indirimin lüks konut almak isteyen bazı müşterilerin bilgilendirmediği görüldü. Lüks konutta KDV'nin yüzde 18'den 8'e indirilmesinin ardından yeni bir sorun oluşmuş durumda. Kimi müteahhitler indirilen KDVyi müşteriye yansıtmama eğiliminde. 


Özellikle düzenlemeden önce yapılmaya başlanan evler için geçerli sözleşmelerde KDV belirtilmemişse bazı müteahhitler 'KDV dahil sözleşme imzaladık' diyerek indirimden vatandaşı yararlandırmıyor. Hele satın alma banka kredisiyle yapıldıysa müteahhidin eli daha da güçleniyor.


KDV İNDİRİMİ MÜTEAHHİDE YARIYOR 

Örneğin 2 yıl önce topraktan bir projeye girip KDV dahil 1 milyon 180 bin liralık lüks konut alan vatandaş banka kredisi ile aldığı kredi için 180 bin liralık KDV tutarını da bankaya borçlandı. O tarihten sonra bankaya ödemelerini de yaptı. Ancak KDV, tapu...