03 / 05 / 2024

İnşaat demir fiyatları yerle bir oldu! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 17 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları yerle bir oldu! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 17 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatları yerle bir oldu. Fiyatlar resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç TL? 17 Haziran 2023 demir fiyat listesi.



İnşaat sektöründe demir fiyatları büyük ses getirmeye devam ediyor. Mayıs ayında rekor kıran demir fiyatları, haziran ayının gelmesiyle düşüşe geçti. Demir fiyatları yükselen dolar kurunun etkisi ve demir cevheri vadeli fiyatlarının artmasıyla rekor seviyelere gelmişti. Demire gelen son indirimler ise fiyatları neredeyse dip seviyelere çekti. Demir fiyatları yerle bir oldu. Öte yandan müteahhitler ise güncel demir fiyat listesini araştırıyor. Demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi ne oldu? 1 ton inşaat demir fiyatları kaç lira? 

İNŞAAT DEMİR FİYATLARI DÜŞTÜ!

Demir fiyatları haftayı düşüşle kapattı. Demire bir hafta boyunca aralıksız indirim geldi. 19 bin 100 liraya kadar yükselen İstanbul ince demir fiyatı bugün 500 TL düşüşle 18 bin 600 TL'den işlem görüyor.

Peki İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas ince ve kalın demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 2023 inşaat demir fiyatları kaç lira? 17 Haziran 2023 demirfiyat listesi...


Geri Dön