30 / 04 / 2024

Bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları 3 haftanın zirvesine çıkarken demir cevheri vadeli fiyatları Temmuzda en altın çağını yaşadı. Bu gelişmeler hurda fiyatlarını etkiledi ve hurdaya büyük zam geldi.  Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.



Bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Durağan seviyelerde hareket eden hurda fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Gelen zamlardan sonra bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı.

Temmuzda demir cevheri vadeli fiyatları en altın çağını yaşaması ve bakır fiyatlarının 3 haftanın zirvesine yükselmesi ile demir ve bakır fiyatları adeta fırladı. . Çin'in Dalian Emtia Borsasında en çok işlem gören Eylül demir cevheri kontratı, Haziranda yüzde 17 yükselerek 113 dolara kadar çıktı. Bakır fiyatları ise Londra Metal Borsası'ndaki gösterge üç aylık vadeli bakır fiyatları yüzde 0,3 artışla metrik ton başına 8.525 dolara kadar çıktı. 

Bugün hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 2023 hurda fiyatları kaç TL? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.


Geri Dön