05 / 05 / 2024

Demir fiyatlarına okkalı indirim geldi! Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 21 Haziran 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına okkalı indirim geldi! Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 21 Haziran 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına okkalı bir indirim daha geldi. Demir fiyatları resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu?



Demir fiyatları, inşaat sekötürünün gündeminden düşmüyor. Demir fiyatlarına bugün okkalı bir indirim geldi. Demir fiyatları resmen dibe vurdu. Demir fiyatları  ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı ne kadar? 

Piyasalar Merkez Bankası faiz kararına odaklanırken, dolar kurunda düşüş yaşanıyor. Dolar/TL kuru karar öncesinde değer kaybetti. Bu düşüş ve gergin bekleyiş piyasaları etkiledi. Demir fiyatlarına peş peş indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına 200 TL indirim geldi. Öte yandan kütük ve hurda fiyatlarına da indirim geldi ve fiyatlar geriledi. 

Müteahhitler güncel demir fiyat listesini araştırıyor. Bu kapsamda demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları bugün kaç lira? soruları araştırılıyor. 

Güncel demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı ne kadar? İnce ve kalın demir fiyatları kaç TL? 21 Haziran 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön