12 / 05 / 2024

inşaat İşgücü Girdi endeksi

inşaat İşgücü Girdi endeksi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2017 yılı dördüncü çeyreğine ilişkin İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri'ni açıkladı.

Deprem yönetmeliğine kafa tutan bu inşaat görenlere 'pes' dedirtti! 

Depremler sonrası, kentsel dönüşüm ve bina güçlendirmenin önemi bir kez daha anlaşılırken sosyal medyada güçlendirme çalışması yapılan bir binanın fotoğrafları görenleri 'pes' dedirtti. İşte o inşaat...

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Gül tarafından kuruldu.

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Duman tarafından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

TÜİK İşgücü Girdi Endeksleri'ni açıkladı! Brüt ücretler yüzde 119,4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İşgücü Girdi Endeksleri'nin birinci çeyreğini kapsayan verileri açıkladı. Buna göre Brüt ücretler yüzde 119,4 arttı.

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Long Valley İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Long Valley İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Abdulkadir Örücü tarafınjdan kurudlu.

Yrc Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrc Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de Ergin Yarıcı tarafından kuruldu.

Myt Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myt Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Muhammed Yasir Tepe tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Bağcılar’da yapıldı. 

inşaat İşgücü Girdi endeksi Haberi

inşaat İşgücü Girdi endeksi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2017 yılı dördüncü çeyreğine ilişkin İnşaat İşgücü Girdi istatisklerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, sektörün istihdam rakamlarında gerileme kaydettiği görülüyor. 

TÜİK'in açıkladığı verilere göre konutun da içinde yer aldığı bina inşaatında istihdam endeksi 2017'de ortalama olarak yıllık yüzde 14 gerileme gösterdi. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre böylelikle bina inşaatı istihdamında son 4 yılın en büyük gerilemesi yaşandı. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi dördüncü çeyrekte bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 5,7, 2017 yılında bir önceki yıla göre ise yüzde 9,2 oranında azalış gösterdi. 

Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat çalışılan saat endeksi söz konusu çeyrekte 2016'nın aynı dönemine göre 5,7, 2017 yılında bir önceki yıla göre de yüzde 8,9 oranında azaldı. Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat çalışılan...