18 / 05 / 2024

inşaat kalıbı

inşaat kalıbı

Alınan bilgiye göre Mersin'de merkez Mezitli ilçesi Kale Yolu' nda yapımı devam eden iş yeri inşaatında beton dökülmesi sırasında kalıbın çökmesi sonucu 7 işçi yaralandı...

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Artan inşaat maliyetleri arsa sahiplerini prefabrik evlere yönlendirdi! Prefabrik evin maliyeti ne kadar?

Pandemiyle birlikte inşaat maliyetleri büyük artış eğilimine girdi. Bu durum, özellikle arsa sahibi vatandaşları sıfırdan ev inşaatı çilesi yerine, hızlı ve ekonomik bir çözüm olan prefabrik evlere yönlendirdi. 

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Taksim Camii inşaatında bütçe iki katına çıktı!

SUR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camii inşaatının bütçesiyle ilgili şunları söyledi: ''İnşaata başladığımızda dolar 3.6 TL idi. Şimdi malum. Son bir yılda emtia fiyatları kaynaklı maliyet artışı oldu. Önemli bir eser yaptık. Her şeyin en iyisi olsun istedik.''

İnegöl'de beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa İnegöl'de beton döküm işlemi esnasında kalıbın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Taksim Cami'nin inşaatında son durum ne?

Taksim Meydanı'nın en özel köşesinde, tramvay yolunun hemen başındaki Taksim Camii'nde inşaat kalışmaları hızla devam ediyor. 43 yıldır hayali kurulan, bu yılın sonunda ibadete açılması planlanan caminin son hali görüntülendi...

İnşaat ve konut sektörü 2019'u nasıl kapattı?

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu yayınladı. ‘Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu 2019’ raporuna göre; inşaat harcamaları bölgeler arasında farklı büyüme performansları göstermeye devam etti...

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Taksim AKM inşaatında kaza: 1 işçi yaralandı!

Taksim'de inşaat çalışmaları devam eden yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışan işçinin üzerine inşaat kalıbı düştü...

Kadıköy'de otel inşaatı durdu, kazıya devam!

Kadıköy’deki İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi üzerinde 9 bin 43 metrekarelik arsa üzerindeki otel inşaatı durdu. Bölgede kazıya devam ediliyor.

inşaat kalıbı Haberi

inşaat kalıbı

İş yeri inşaatının birinci katına beton döküldüğü sırada kalıbın çökmesi sonucu 7 işçi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, merkez Mezitli ilçesi Kale Yolu'nda yapımı devam eden iş yeri inşaatında birinci katına beton dökülmesi sırasında demir kalıplar çöktü.


Kalıpların altında kalan işçiler Kadir Demirel, İhsan Küçük, Abdulkadir Demirel, Selahattin Soylukan, Turgut Diktaş, Hasan Güzel ve Cemal Bay yaralandı.


Yaralılar, ambulanslarla ildeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.


AKUT, UMKE ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, başka işçilerin de olabileceği ihtimaline karşı enkazda çalışma...