01 / 05 / 2024

inşaat makineleri

inşaat makineleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yıkım çalışmaları, enkazın kaldırılmasına yönelik gerekli iş makineleri kiralanması için hizmet alım ihalesi yapıldı.

Trabzon'da altyapı çalışmaları için yeni inşaat makineleri alındı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bir yandan şehir genelinde altyapı hamlesi başlatırken, diğer yandan da araç ve makine parkını güçlendiriyor. Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı için 45 adet araç ve iş makinesi almayı planlıyor.

Halil Tamer Öztoygar: İMDER'in hedefi 2023 yılında 10 milyon dolarlık iş makinesi ihracatı yapmak!

Halil Tamer Öztoygar " 2023 vizyonu doğrultusunda, 10 milyar dolarlık ihracat, 30 bin adet iş ve inşaat makinesi yıllık satış adedi ile dünyada ilk sekiz, Avrupa'da ise ilk üç pazar arasına girmeyi hedefliyoruz" dedi.

Cüneyt Divriş: İş ve inşaat makineleri sektörü ilk 6 ayda yüzde 14 büyüdü!

İmder Başkanı Cüneyt Divriş, 2013'te 14 bin adet satış ile yüzde 10 büyümeyi sürekli hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi. İş ve inşaat makineleri sektörü ilk 6 ayda yüzde 14 büyüdü...

Kentsel dönüşümle birlikte iş makinesi satışları artacak!

Türkiye'de süren kentsel dönüşüm projeleri ile birlikte büyük iş makineleri satışlarında artış yaşanması bekleniyor...

İnşaat makinelerinde ithalat arttı!

2018 yılından beri gerileyen iş ve inşaat makineleri sektöründe ihracat azalırken ithalatta artış yaşandı. 2021 bütçesinin yatırım odaklı olması ve altyapı inşaatları alanındaki yatırımların bütçede geniş yer bulmasıyla sektörün bu yıl yüzde 20 büyümesi tahmin ediliyor. 

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaat tam gaz!

Atatürk Havalimanı yerleşkesinde geniş bir alanda oluşturulan inşaat sahasında iş makineleri ve hafriyat kamyonları ile hummalı bir çalışma yapılıyor.

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Trabzon'da yaylalardaki 9 kaçak yapının inşaat temeli kapatıldı!

Trabzon Köprübaşı'ndaki yaylalarda bulunan 9 kaçak yapının inşaat temeli doldurularak kapatıldı. İş makineleri yayla ve meralardaki kaçak yapıların yıkımı için bölgede çalışmalar yaptı...

Türk iş ve inşaat makinelerine Çin'de büyük ilgi!

Türk iş ve inşaat makineleri sektörü, İMDER tarafından Çin'de hayata geçirilen 15. BICES Pekin Uluslararası İş, İnşaat ve Madencilik Makineleri Fuarı'na katılım gösterdi.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

İnşaat sektöründeki büyümeye leasing desteği!

Türkiye yılın ikinci çeyreğinde inşaat yatırımlarındaki artışla yüzde 5.1 büyürken, finansal kiralama pazarı ise yılın ilk yarısında yüzde 18 büyüdü. Leasing pazarındaki büyümeyi ise iş ve inşaat makineleri leasingi tetikledi.

Borhis İnşaat İş Makineleri Ve Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Borhis İnşaat İş Makineleri Ve Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Aras tarafından kuruldu.

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta!

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta gerçekleştirilen.İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Alakuş, Birçok siyasinin, iş adamının yanı sıra inşaat malzemeleri, inşaat makineleri, emlakçıları, büyük iş makineleri ve gayrimenkulcüleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Leasing sektöründe iş ve inşaat makinelerine talep güçlü!

DenizLeasıng Genel Müdürü Kahraman Günaydın, "İş ve inşaat makineleri, sektör açısından her zaman rekabetin yüksek olduğu ve tüm leasıng şirketlerinin aktif olduğu bir alan" dedi.

İş ve inşaat makineleri leasingde yeniden lider!

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, "İş ve inşaat makineleri grubunu değerlendirdiğimizde geçtiğimiz dönemlerde 'sat ve geri kirala'nın hızlı yükselişi ile kaptırdığı liderlik koltuğunu tekrar aldığını görüyoruz" dedi.

13. Konya İnşaat Fuarı için İzmir'de toplanıldı!

Konya’da gerçekleştirilecek olan 13. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı için İzmir de yaşayan Konyalılar Alfemo Mobilya’nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

TOKİ Kütahya Tavşanlı Konutları'nın inşaatı başladı!

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi'nin girişimleriyle hayat bulan TOKİ konutlarında hafriyat çalışmalarına başlayan yüklenici firma Nisan ayında inşaat işlerini hızlandıracak. Bölgede iş makineleri de kurularak çalışmalara start verildi.

inşaat makineleri Haberi

inşaat makineleri



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yıkım çalışmaları ve enkazın kaldırılmasına yönelik gerekli olan iş makineleri ve damperli kamyon kiralanması için hizmet alım ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 141 bin 666 TL olarak belirlenen ihaleye tek katılımcı olan Doğan Hafriyat 159 bin TL teklif vererek katıldı.




İŞ MAKİNELERİ 1 YIL SÜREYLE KULLANILACAK


İhale komisyonunun yapacağı değerlendirme sonrası yapılacak sözleşmenin imzalanmasıyla Şubat 2015 tarihinde başlayacak iş 31 Aralık 2015 tarihine kadar sürecek. Yıkım çalışmalarında ve ortaya çıkan enkazların kaldırılmasında 300 saat paletli ekskavatör, 400 saat damperli kamyon, 200 saat 4x4 beko yükleyici kullanılacak.

Kocaeli Büyükşehir...