06 / 05 / 2024

inşaat malzeleleri kaliteli mi

inşaat malzeleleri kaliteli mi

TÜRKİYE Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, "Türkiye’deki inşaat kalitesinden memnun değilim, ihalelerde en düşük teklif veren firma işi alıyor, bu durumda malzeme ve işçilik kalitesi düşüyor” dedi.

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

İnşaat firmaları yeni döneme başlıyor! Kriterler değişti!

Koronavirüsün ardından konut tercihleri de değişti. Değişen talebe ayak uydurmak isteyen inşaat firmaları yeni bir döneme başlıyor. Artık yatay mimari, bahçe ve balkonlar, doğru havalandırma, kaliteli malzeme ve çalışma odalı evler bundan sonra ana kriterler olacak.

İnşaat sektöründe kaliteli dönem başladı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, inşaat sektöründe gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Çetinsaya'nın ''inşaat sektöründe güçlü yönler, zayıf yönler, fırsatlar'' konulu yazısı...

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar, priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da dört farklı inşaat projesinde yer aldı.

Osmangazi Kaliteli Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Huzurlu İnşaat Anadolu'ya yatırım yapıyor!

Huzurlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Vatandaşlarımızı modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

İnşaat sektörü, dünyada rekabette en iyi olduğumuz sektör!

Dünyada inşaat sektörünün büyümesiyle, yaptığı kaliteli işlerle rekabette en iyiler arasındayız.

Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesi için düğmeye bastı!

Boyrazoğlu Group’un 3. kuşak üyesi Ahmet Boyraz tarafından kurulan Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi’nin yeni yıldız markası oldu. Cadde’nin en kaliteli inşaat yapan 3 firmasından biri olan Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesinin temeli için düğmeye bastı.

Lüks inşaat sektöründe daralma olmaz!

Ahmet Kemal Ersu, lüks inşaat konusunda bir daralma olacağını tahmin etmediklerini vurguluyor. Ersu, "Önemli olan kaliteli ürünü, iyi fiyatlandırma ile müşteriye ulaştırmaktır" diyor.

Kardeşler İnşaat Balıkesir Edremit'te çığ gibi büyüyor!

Balıkesir Edremit'in inşaat sektörüne Körfez'in güzide bölgelerinde devam eden Kardeşler İnşaat çığ gibi büyüyor. Kardeşler İnşaat kaliteli inşaatlar serisine son hızıyla devam ediyor.

inşaat malzeleleri kaliteli mi Haberi

inşaat malzeleleri kaliteli mi

İNŞAAT sektöründeki dernek temsilcileri inşaat malzemeleri kalitesinden memnun olmadığını söylüyor. İnşaat malzemeleri pazarında ‘TOKİ musluğu’, ‘TOKİ suntası’ gibi tanımlar yapıldığını ve ucuz ürünler tercih edildiğini belirten sektör temsilcilerine göre müteahhitlerin yüzde 70’i bu ürünleri seçiyor.


TÜRKİYE Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, “Türkiye’deki inşaat kalitesinden memnun değilim” dedi. İnşaat malzemeleri seçiminde ucuz ürünler tercih edildiğini belirten Yenigün, piyasadaki olumsuz tablodan müteahhitler, malzeme üreticileri ve denetleyen kurumların ortak oranda hatalı olduğunu söyledi. Ankara’da inşaat malzemeleri satan esnafın bulunduğu Rüzgarlı Sokak’ta ‘TOKİ musluğu’, ‘TOKİ suntası’ gibi tanımlarla satış yapıldığını belirten Yenigün, bu tanımlama ile ucuz ve kalitesi düşük alternatiflerin piyasaya sunulduğunu dile getirdi. Düşük inşaat kalitesinde ihale mevzuatının da etkili olduğunu belirten Yenigün, “İhalelerde en düşük teklif veren firma işi alıyor. Bazı firmalarda...