02 / 05 / 2024

inşaat market kartürk

inşaat market kartürk

Tekirdağ'a bağlı Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Kartürk Yapı firması 12 bin m2 açık 6 bin m2'si kapalı alanı bulunan yapı plazasını hizmete sokarak Trakya'nın en büyük yapı marketini Çorlu'ya kazandırmış oldu...

Irak'ın prestijli inşaat projeleri Türk firması tarafından görücüye çıkarılıyor!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma prestijli inşaat firmalarının maketlerinin yapımını üstleniyor.

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

Kuveyt Havalimanı inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak!

Ortadoğu'da son dönemlerin en önde gelen projelerinden biri olan Limak İnşaat’ın yaptığı Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak.

İran'dan Türk inşaat şirketlerine davet!

İran Yol ve Şehircilik Bakan Danışmanı Feridun Pirloren, Türk inşaat şirketlerini İran'a yatırım yapmaya davet etti. İran'daki inşaat projelerinde Türk müteahhitleri imzası olacak.

Rusya'da dev inşaat projesine Türk talip!

Rusya Federal Yol Ajansı Rosavtodor ve Türk-İtalyan ortaklığı ICA Construction, Rusya'da yol inşaatı yatırımları alanında işbirliği yapmak üzere anlaşmaya vardı.

Kigali Kongre Merkezi'nın inşaatında Türk firmalar da yer aldı!

Kigali Kongre Merkezi, uanda'nın başkenti Kigali'deki parlamento binası yakınında yer alıyor. Afrika'daki en önemli yapılardan biri olan kongre merkezinin inşaatında Türk firmaları da yer aldı.

Rusya ile normalleşme sürecinde inşaat sektörü gaza bastı!

Türkiye ve Rusya arasındaki normalleşme sürecinde en hızlı gaza basan sektör inşaat oldu. Türk inşaat şirketleri, Rusya'daki eski iş ortaklarıyla irtibata geçti, ihale yasağı resmi olarak kalkmamasına rağmen ihalelere davet almaya başladı.

Rusya'da Türk inşaat şirketleri için teklif hazırlanacak!

Rusya Başbakan Yardımcısı Dimitri Kozak Moskova’da gazetecilere yaptığı açıklamada,Türk inşaat şirketlerine getirilen kısıtlamaların kalkmasına yönelik teklif hazırlanacağını açıkladı.

Türk inşaat şirketleri Rusya'daki yatırımlarını raftan indirecek!

Türk turizmi ve inşaat sektörü Rusya krizinin çözülme yoluna girmesini sevinçle karşıladı. Özellikle zengin Ruslar'ın ilgisini çeken 'butik' projeler üreten inşaat şirketleri raftaki yatırımlarını indirmeye hazırlanıyor.

Yılmazlar İnşaat'ın İsrail'deki vergi borcunun iptali istendi!

İsrail'de inşaat alanında faaliyet gösteren Yılmazlar İnşaat 40 milyon dolarlık ek vergi nedeniyle İsrail hükümeti ile karşı karşıya geldi. Türk Maliye Bakanlığı İsrail tarafından ortaya çıkartılan verginin iptalini istedi.

İran, Türk inşaat şirketlerine fırsatlar oluşturuyor!

DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan, uluslararası yaptırımlar sonrasında tekrar açılan İran pazarında inşaat sektörünün geri kaldığını belirterek Türk inşaat şirketlerine fırsatlar oluşturacağını belirtti.

İsrail inşaat sektörüne Türk modeli!

Türk inşaat şirketi Yılmazlar’ın iş yapma yöntemi, İsrail'in yabancı şirketler için hazırladığı planda örnek model olarak gösterildi.

İnşaat-İş'ten Riyad'daki Türk inşaat işçilerine destek!

Sendikaya üye bir grup, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da pasaportlarına el konulduğu iddia edilen Türk inşaat işçilerine destek amaçlı basın açıklaması yaptı

inşaat market kartürk Haberi

inşaat market kartürk


Tekirdağ'a bağlı Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Kartürk Yapı firması 12 bin m2 açık 6 bin m2'si kapalı alanı bulunan yapı plazasını hizmete sokarak Trakya'nın en büyük yapı marketini Çorlu'ya kazandırmış oldu. Serra Seranit'in Trakya Ana bayii de olan KARTÜRK Yapı piyasadan nakit olarak temin edilen, demir, hırdavat ve çimentoya da 12 aya varan vadelerle müşterilerine ödeme kolaylığı sunuyor. 


KARTÜRK Yapı firması Müdürü Zafer İnce, 12 aya varan vade imkanlarıyla müşterilerine sağladıkları ödeme kolaylıklarından dolayı müteahhitler tarafından kendilerinin tercih edildiğini ve bu yüzden mevcut showroom ve depolarının kendilerine yetersiz geldiği için bu plazayı açtıklarını belirterek "Şu anda müşteri portföyümüz o kadar büyüdü ki, açtığımız kendi mülkümüz olan 300 m2'lik shovvroomlara ve 1000 (bin) m2'lik depolara sığamaz olduk. Bizde aldığımız kararla, İstanbul...