04 / 05 / 2024

inşaat mühendisi Gültekin Çavuşoğlu

inşaat mühendisi Gültekin Çavuşoğlu

İnşaat Mühendisi Gültekin Çavuşoğlu, MHP Van Milletvekili Adayı oldu. Peki, Gültekin Çavuşoğlu kimdir? Gültekin Çavuşoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gültekin Çavuşoğlu...

Akademisyen İnşaat Mühendisi: Böyle bir şeyi ilk kez görüyorum! O bina herkesi hayrete düşürdü!  

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir binanın fotoğrafını paylaştı ve böyle bir şeyi ilk kez gördüğünü söyleyerek, "Peki bu bina nasıl bu aşamaya kadar gelebilmiş?" sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe vefat etti!

Artı Proje A.Ş. kurucu ortaklarından, İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe hayatını kaybetti. Artı Proje A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

İnşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel vefat etti!

Akhisarspor eski başkanı, inşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel yaşamını yitirdi...

Türkiye'de kaç inşaat mühendisi işsiz?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik” raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye'de her 3 inşaat mühendisinden biri işsiz.

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Kilis'te inşaat mühendisini öldüren 3 zanlı tutuklandı!

Kilis'te zeytin bahçesinde gömülü bulunan cesedin, inşaat mühendisi A.A'ya ait olduğu belirlendi. Çalışmalar sonucunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı...

İnşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu vefat etti!

Mardin Nusaybin'de uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan inşaat mühendisinin 27 yaşındaki Mazlum Gözenoğlu olduğu belirlendi.

İnşaat Mühendisi Haluk Buldurur vefat etti!   

İnşaat Mühendisi Haluk Buldurur hayata gözlerini yumdu. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

İzmir'de rüşvet alan inşaat mühendisi suçüstü yakalandı!

İzmir'de, davalarda bilirkişi olan yüksek inşaat mühendisi Doç. Dr. H.Ş.A., lehine rapor düzenlemeyi teklif ettiği müteahhit A.B.Ç.'den rüşvet alırken yakalandı ve gözaltına alındı.

İnşaat Mühendisi Güneş Apaydın vefat etti!

TED Ankara Koleji ve ODTÜ İnşaat Mezunu Güneş Apaydın, 7 Kasım 2018 günü vefat etti. Merhum Apaydın'ın ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Filistinli inşaat mühendisi Majd Mashhawari'den inşaat sorununa çözüm!

Filistinli genç inşaat mühendisi Majd Mashhawari, “Green Cake” adını verdiği ve atıklardan üretilen tuğlalar ile Filistin’de yaşanan inşaat sorununa çözüm getiriyor...

inşaat mühendisi Gültekin Çavuşoğlu Haberi

inşaat mühendisi Gültekin Çavuşoğlu

Gültekin Çavuşoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisi Gültekin Çavuşoğlu, MHP Van Milletvekili Adayı oldu. Peki, Gültekin Çavuşoğlu kimdir? 


Gültekin Çavuşoğlu'nun özgeçmişi şu şekilde; "1950 Erciş doğumlu, 1971/1972 Yıldız Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunudur. Okulun bitiminin ardından 1973’te Erciş’te inşaat mühendisliği bürosu açar. 1976’dan 1980’e kadar MHP Erciş ilçe başkanlığı görevi yapar. 1977’te Erciş belediye başkanlığına aday olur. Aynı seçimde MHP Erciş’te 5 belediye meclis üyesi kazanır.


1987 yılında Van MHP 1. Sıra adayı olur. MHP bu seçimlerde 3000 olan oyunu 7120’ye çıkarır.  Bu seçimlerde Van, Türkiye genelinde en fazla oy oranına sahip 14. İl olmuştur. Çavuşoğlu bu seçimlerin ardından rahmetli Başbuğ’un emirleri MHP MYK üyeliğine seçilir ve bu görevi 1997 yılına kadar sürdürür.


1989 yerel seçimlerinde Başbuğ’un talimatı ile Bitlis’ten belediye başkanı adayı olan Çavuşoğlu kardeşini...