02 / 05 / 2024

inşaat ölümleri

inşaat ölümleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı verilerine göre Türkiye genelinde 2 yıl içerisinde inşaat sektöründe iş kazası sonucu 463 kişi hayatını kaybetti.

İş kazasında yaşamını yitiren göçmenlerin yüzde 38'i inşaatta!

Göçmenler sadece göç yollarında değil çalışırken de yaşamlarını yitiriyorlar. Son üç yıl içerisinde en az 144, Ocak ayında ise en az 5 göçmen iş cinayetinde yaşamını yitirdi.

Gaziantep'te inşaatta çöken duvarın altında kalan işçi öldü!

Gaziantep'te inşaatta çöken duvarın altında kalan işçi öldü.

İnşaat işçisi Kaan Oğul, ilk iş gününde vefat etti!

İnşaatlarda çalışmak için Kars'tan Konya'ya gelen inşaat işçisi 22 yaşındaki Kaan Oğul, ilk iş gününde asansör boşluğuna düşerek hayttını kaybetti

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dilek tarafından kuruldu.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Akköse tarafından kuruldu.

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin İnşaatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Çetin tarafından kuruldu.

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Raafat Oda tarafından kuruldu.

Safa İnşaatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Safa İnşaatçılık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

Bulutlar Grup İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Bulutlar Grup İnşaatçılık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile AliBulut tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Asvizyon İnşaatçılık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asvizyon İnşaatçılık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Altundağ tarafından kuruldu.

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Efiloğlu tarafından kuruldu.

inşaat ölümleri Haberi

inşaat ölümleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş’ın yazılı soru önergesine cevap verdi. Yapı işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönünden programlı ve program dışı olmak üzere 01.01.2015-30.11.2015 tarihleri arasında toplam 6 bin 358 teftiş yapıldığını dile getiren Bakan Soylu, “Gerçekleştirilen teftişler neticesinde 1570 işyeriyle ilgili olarak toplam 20 milyon 822 bin 545 TL idari para cezası uygulanması talep edilmiş ve 1919 işyerinde de işin durdurulması/kısmi durdurulması yönünde karar alınmıştır. Adana’da bulunan yapı işlerinde 24.12.2015 tarihi itibariyle 29 programlı teftiş, 38 program dışı teftiş gerçekleştirildi.Teftişlerde 20 işyeriyle ilgili işyerinde işin durdurulması/kısmi durdurulması yönünde karar alındı. A9işyeri hakkında toplam 120 bin 841 TL idari para cezası uygulanması talep edildi”...