15 / 05 / 2024

İnşaat patronları 2015i değerlendirdi

İnşaat patronları 2015i değerlendirdi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz 2015'i değerlendirdi.

İnşaat patronları kriz sonrası yeni fırsatlara odaklandı! 

Ekonomide yaşanan krize dair birçok senaryoyu masaya yatıran ve ağırlıklı olarak toparlanmanın yavaş olacağını öngören inşaat patronları, krizin getirdiği yeni fırsatlara odaklanarak yeni dönem yatırım rotasını çizmeye hazırlanıyor.

İnşaat patronlarından 'konutta yüzde 90 kredi' yorumu!

Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi kapsamında konutta kredilendirilebilir miktarın 80’den yüzde 90’a çıkartılması sektör tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. İnşaat sektörü temsilcileri sektörün daha da güçleneceğini düşünüyor.

Patronların ve yöneticilerin gözünden 2020!

İnşaat patronları 2020 yılını değerlendirdi. 2020 yılında inşaat sektörünü neler bekliyor? İşte patronların ve yöneticilerin gözünden 2020…

İnşaat patronları 2019 Haziran konut satış rakamlarını değerlendirdi!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt,  Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Masar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmad Ghassan Altınawı konut satış rakamlarını değerlendirdi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat patronlarının gözünden 2019!

İnşaat patronları 2019 yılına umutla bakıyor. İşte inşaat patronlarının gözünden 2019...

İnşaat patronlarının 2019 yılı büyüme stratejileri!

İnşaat CEO'ları ve patronları yönettikleri şirketlerin 2019 yılı büyüme stratejilerini ve odaklandıkları başlıca yatırım alanlarını anlattı.

İnşaat patronlarının yarın planları!

39 şirketin yöneticileri, Capital'in 25'nci yıl sayısına özel olarak "gelecek" mesajlarını paylaştı. İş liderleri "Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz" diyor. Peki inşaat patronlarının yarın planları neler?

Ankara'daki markalı 5 konut projesi!

İnşaat patronları markalı konut üretimine devam ediyor. Ankara'da birçok konut projesinde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. İşte Ankara'daki markalı 5 konut projesi...

Konut satışları için bankalar faizi düşürmeli!

İnşaat patronları konutta yeni kampanyalar için hazırlıklara başladı. Güncel faizlerle satışların zor olacağının altını çizen sektör temsilcileri bankaların faizi düşürmesi gerektiğini ifade ediyor. 

İnşaat patronları yeni hükümet sistemini değerlendirdi!

İnşaat sektörünün önde gelen temsilcileri, Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine getirilmesini değerlendirdi.

İnşaatçı yeni dönemde ne bekliyor?

24 Haziran seçimlerinde vatandaşların tercihlerini güçlü iktidardan yana kullanmasıyla inşaat sektörü motal buldu. İnşaat patronları rafa kaldırdıkları yatırım planlarını en kısa zamanda hayata geçirmeye hazırlanıyor....

İnşaat patronları konut satış istatistiklerini değerlendirdi!

Özyurtlar Holding, Omran Holding, Bahaş Holding, Kar Yapı, Y. Gülhan İnşaat, İkiel Grup, Cihan İnşaat ve İnsay Yapı’nın üst düzey yöneticileri TÜİK Mart ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi...

İnşaat patronları 2015i değerlendirdi Haberi

İnşaat patronları 2015i değerlendirdi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve  DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz 2015'i değerlendirdi.



Ali AĞAOĞLU / Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı


"İkinci yarıda yüzde 10 büyüme bekliyoruz" 


2014'ün ikinci çeyreğinde yaşanan ekonomik hareketliliğin, 2015'te de artarak devam etmesini umuyoruz. Türkiye'de konut talebi hala çok canlı. Mütekabiliyetten sonra yurtdışından da talep gelmeye başladı. 

Dolayısıyla üretimde, talepte ve fiyatta bir sıkıntı yok. Mütekabiliyet Yasası'nın geliştirilmesi, hukuk sisteminde ve bürokraside restorasyonun gerçekleştirilmesi ile inşaat sektörünün de başarı oranı artacaktır. 2015'in Haziran ayında genel seçimler var. Bu nedenle konut talebinin bir kısmı seçim sonrasına  ertelenebilir. Yılın ilk yarısının sektörde stabil geçeceğini öngörüyoruz. İkinci yarı için yüzde...