29 / 04 / 2024

inşaat saatleri

inşaat saatleri

İnşaat çalışmaları, çevrede yer alan yapı sakinlerini rahatsız edici düzeyde olabiliyor. Çevreye verilen rahatsızlığın minimuma indirilmesi için çalışmaların yasal saat sınırları içerisinde yapılması gerekiyor. İşte inşaat yapma saatleri 2015..

İnşaat izni saatleri 2015!

Arsalar üzerinde yapılan inşaat çalışmaları çevredeki bina sakinlerini rahatsız edici gürültülü olabiliyor. Bu çalışmanın verdiği rahatsızlığın minimum olması için yasal saatlerde yapılması gerekiyor. İşte inşaat izni saatleri 2015..

İnşaat yapma saatleri 2015!

İnşaat çalışmaları, çevrede yer alan yapı sakinlerini rahatsız edici düzeyde olabiliyor. Çevreye verilen rahatsızlığın minimuma indirilmesi için çalışmaların yasal saat sınırları içerisinde yapılması gerekiyor. İşte inşaat yapma saatleri 2015..

İnşaat gürültüsü nereye şikayet edilir?

İnşaat çalışmalarının resmi saatleri, 27601 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi Ve Yönetimi Yönetmeliğinde tespit ediliyor. Peki, bu saatler dışındaki inşaat gürültüsü nereye şikayet edilir?

Resmi inşaat çalışma saatleri!

Resmi inşaat çalışma saatleri, 4 Haziran 2010 tarihinde 27601 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi Ve Yönetimi Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. İşte resmi inşaat saatleri...

Edremit Halk Eğitimi Merkezi'nden inşaat ustası eğitimi!

Alemizade binasında açılan kursa inşaat usta kalfa ve çırak olmak isteyen 30 kursiyer katıldı. Teorik ve uygulamalı bölümden oluşan 40 saatlik eğitimlerin teorik bölümün altı günde hafta içi akşam 18:30-21.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor

Erzurum Tortum'da 2.7 milyon TL'ye inşaatı süren 7 katlı bina!

Tortum Satış Müdürlüğü, Erzurum ili Tortum ilçesi Yeşildere mahallesinde inşaatı süren 7 katlı binayı 2 milyon 758 bin 371,27 TL'den satışa çıkardı. Satış, 10 Nisan 2012 Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

Gaziantep'te Antep AVM ve 5 yıldızlı otel inşaatı106.7 milyon TL'ye icradan satılık!

T.C. Gaziantep 6. İcra Müdürlüğü, Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi Gazi mahallesinde bulunan Antep AVM ve 5 yıldızlı otel inşaatını 106 milyon 773 bin 660,83 TL'den satışa çıkardı. Satış, 13 Mart 2012 Salı günü 10:00-10:15 saatleri arasında gerçekleştirile

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

inşaat saatleri Haberi

inşaat saatleri

İnşaat yapma saatleri 2015!

Her bölgede artan inşaat çalışmaları, çevrede yer alan mesken ve işyeri yapı sakinlerini rahatsız edici düzeyde olabiliyor. Çevreye verilen rahatsızlığın minimuma indirilmesi için çalışmaların yasal saat sınırları içerisinde yapılması gerekiyor.


İnşaat yapma saatleri hakkında, 4 Haziran 2010 tarihinde 27601 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi Ve Yönetimi Yönetmeliği yer alıyor.


Yönetmelik gereğince, konut bölgeleri içinde ve yakın çevresinde gerçekleştirilen şantiye faaliyetleri gündüz zaman dilimi dışında akşam ve gece zaman dilimlerinde sürdürülemiyor.


Şantiye alanları için çevresel gürültü kriterleri

MADDE 23 – (1) Şantiye alanlarından çevreye yayılan gürültü seviyesi ve gürültünün önlenmesine ilişkin kriterler aşağıda belirtilmiştir:


a) Şantiye alanındaki faaliyet türlerinden çevreye yayılan gürültü seviyesi Ek-VII’de yer alan Tablo-5’te verilen sınır değerleri aşamaz.


b) Konut bölgeleri içinde ve yakın çevresinde gerçekleştirilen şantiye faaliyetleri...