02 / 05 / 2024

inşaat sabah saat kaçta başlar

inşaat sabah saat kaçta başlar

İnşaat çalışmalarının çevreye yaydığı gürültü nedeni ile bu işlerin belli saat dilimleri içerisinde yapılması zorunlu oluyor. İnşaat çalışmalarının akşam ve gece saatlerinde yapılması yasaklanıyor. Peki, inşaat sabah kaçta başlar?

24 saat çalışan robot inşaat işçileri geliyor!

İnşaat sektörü teknoloji ile gelişmeye devam ediyor. TMB Başkanı Mithat Yenigün, Sanayi Bakanlığı ile inşaatta yapay zeka teknolojisini kullanmak üzere yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti ve "24 saat çalışan 'robot' inşaat işçileri geliştirmek istiyoruz" dedi...

Mfb Emlak İnşaat Medikal Saat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Emlak İnşaat Medikal Saat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Balcıoğlu tarafından kuruldu.

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erol Yüksel ve Tolga Yüksel ortaklığında kuruldu.

Kırşehir'de huzurevi inşaatında göçük!

Kırşehir'de Bağbaşı Mahallesindeki huzurevi inşaat şantiyesinde saat 13.00 sırasında göçük meydana geldi. Hazır beton dökümü sırasında oluşan göçükte ilk belirlemelere göre 4 işçi yaralandı.

İnşaat sabah kaçta başlar?

İnşaat çalışmalarının çevreye yaydığı gürültü nedeni ile bu işlerin belli saat dilimleri içerisinde yapılması zorunlu oluyor. İnşaat çalışmalarının akşam ve gece saatlerinde yapılması yasaklanıyor. Peki, inşaat sabah kaçta başlar?

İnşaat saat kaça kadar çalışabilir?

Konut ve işyeri bölgelerinde boş arsalar üzerinde yapılan inşaat çalışmalarının verdiği gürültünün çevreyi rahatsız etmemesi açısından belirlenen saatllerde çalışma yapmaları gerekiyor. Peki, inşaat saat kaça kadar çalışabilir?

TOKİ Adıyaman Kahta halk eğitim merkezi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Adıyaman ili Kahta ilçesi Cami Mahallesi Halk Eğitim Merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Maltepe Başıbüyük'te 320 adet hait inşaatı yaptıracak!

Toplu Konut İdari Başkanlığı İstanbul ili Maltepe ilçesi Başıbüyük Mahallesi 320 adet hait inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihalesi 29 Temmuz 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Hakkari Üniversitesi çevre düzenlemesi inşaat ihalesi 21 Temmuz!

Hakkari Üniversitesi; Zeynel Bey Merkez Kampüsüne ait merkezi birimler binaları inşaatı ile genel altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Temmuz 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri hizmet binası inşaatı ihalesi 30 Haziran'da!

TOKİ BOTAŞ Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 30 Haziran 2015 tarihinde saat 14.00 'de yapılacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi 25 Haziran'da!

TOKİ Gaziantep ili Islahiye ilçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihaklesi 25 Haziran 2015 tarihinde saat 14:30 gerçekleşecek.

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi bugün saat 14:30'da açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İnşaat istihdam endeksi yüzde 2,6 azaldı!

İnşaat istihdam endeksi, bu yılın ilk çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,6 azaldı. Söz konusu dönemde, inşaat sektöründe çalışılan saat endeksi, önceki çeyreğe göre yüzde 3,3 azaldı.

inşaat sabah saat kaçta başlar Haberi

inşaat sabah saat kaçta başlar

İnşaat sabah kaçta başlar?

İnşaat çalışmalarının çevreye yaydığı gürültü nedeni ile bu işlerin belli saat dilimleri içerisinde yapılması zorunlu oluyor. İnşaat çalışmalarının akşam ve gece saatlerinde yapılması yasaklanıyor.


Peki, konut bölgesinde yapılan inşaat sabah kaçta başlar? İnşaat akşam kaçta biter?


İnşaat yapılabilecek gündüz zaman dilimi, sabah 07.00’den akşam 19.00’a kadar olmak üzere 12 saat olarak belirtiliyor. İnşaat yapılamayacak saatler ise akşam saatleri 19.00’dan 23.00’e kadar 4 saat, gece ise 23.00’ten sabah 07.00’ye kadar 8 saat olarak belirleniyor.


Aynı zamanda Cumartesi ve Pazar günleri inşaata başlama süresi sabah 7.00’den sabah 10.00’a alınmış olup, hafta sonu inşaatın bu saatte başlamaları gerekiyor. 


İnşaat çalışma saatleri yönetmelik kuralları:

a) Şantiye alanındaki faaliyet türlerinden çevreye yayılan gürültü seviyesi Ek-VII’de yer alan Tablo-5’te verilen sınır değerleri aşamaz.


b) Konut bölgeleri içinde ve...