08 / 07 / 2024

inşaat sahası izle

inşaat sahası izle

Turizm öğrencisi Muhammet Çakmak, Türk insanının iş makinesi izleme merakından i hareketle, "kepceizle.com" diye bir site açtı. Siteyi 6 ayda 500 bin kişi tıkladı.

Çin'de inşaat çökmesi nedeniyle 3 kişi yaşamını yitirdi! 

Çin’de inşaat sahasında yaşanan  çökme nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti

Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaat sahasında ve kent meydanı alanında incelemeler yaptı.

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaat tam gaz!

Atatürk Havalimanı yerleşkesinde geniş bir alanda oluşturulan inşaat sahasında iş makineleri ve hafriyat kamyonları ile hummalı bir çalışma yapılıyor.

 Kapıkule Sınır Kapısı inşaatı devam ediyor!

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Kapıkule Sınır Kapısı sahasında başlatılan inşaat çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanması hedeflediklerini dile getirdi...

Yeni AKM inşaatı görüntülendi!

Taksim'de 2019 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi binası yükseliyor. Hummalı çalışmanın devam ettiği inşaat sahasında sanatçıların performanslarını sergileneceği opera salonu bulunacak.

Ümraniye'deki metro inşaatındaki göçükte dinamit şüphesi!

Dudullu-Bostancı metro inşaat sahasının da olduğu caddede meydana gelen göçük sonrası 2 kişi hayatını kaybetmişti. Göçük altında kalan Mehmet Altun ve Güray Halat'ın daha önce yakınlarına “Dinamit patlamaları duyuyoruz ve çok korkuyoruz” dediği iddia edildi.

Ümraniye'de metro inşaatı yakınında göçük: 2 kişi öldü!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede göçük meydana geldi. Çevredeki bir siteye ait olan güvenlik kulübesinin de göçükte kalması sebebiyle arama kurtarma çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarında göçük altında kalan 2 güvenlik görevlisinin cansız bedenine ulaşıldı.

Tekfen İnşaat'tan 590 milyon dolarlık yeni proje!

Tekfen İnşaat, Saudi Aramco Oil Company ile sözleşme imzaladı. Haradh Sahası Gaz Artışı Programı – Uydu Gaz Kompresör İstasyonları Boru Hatları inşaat işleri sözleşme bedeli 590 milyon ABD doları olarak açıklandı... 

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Kırıkkale'de inşaat sahasında iş sağlığı eğitimi verildi!

İstihdam seferberliğinin ikinci adımı olarak devreye konulan İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri dahilinde Kırıkkale'de inşaat sahasında, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi..

Çin'de inşaat iskelesi çöktü!

Çin Hubey eyaletinde eğlence parkı inşaat sahasındaki iskele çöktü. 6 kişinin yaralandığı kazada 9 kişide hayatını yitirdi. 59 kişi arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

2016’da 25 bin futbol sahası genişliğinde inşaat yapıldı!

Türkiye'de 2016 yılı içerisinde toplam 202 milyon 232 bin metrekare inşaat yapıldı. Bu inşaatlar metrekare olarak yaklaşık 25 bin futbol sahasına eşit.

Konya Afşar Barajı'nın inşaatı yüzde 74 bitti!

Devlet Su İşleri (DSİ) Konya 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Afşar Hadimi Barajı ve Göksu Havzası Yamaç Arazilerinin Sulanması İnşaatında incelemelerde bulundu. Yüzde 74’ü tamamlanan Afşar Hadimi Baraj inşaat sahası gezen yetkililer tesisin son durumunu değerlendirdi.

inşaat sahası izle Haberi

inşaat sahası izle

Türk insanının iş makinesi izleme merakına ilginç bir çözüm bulundu. İstanbul'da yaşayan Karabük Üniversitesi turizm öğrencisi Muhammet Alican Çakmak (24) Türk milletinin iş makinesi izleme merakından yola çıkararak kepceizle.com adlı bir internet sitesi hazırladı. Kavurucu sıcaklarda kepçe, dozer ve yıkım izleme 'çilesi'ni sona erdiren siteyi, 6 ayda yarım milyon kişi ziyaret ederek kepçe, dozer, yıkım ve iş makinesi videolarını izledi. Siteye gelen yoğun ilginin ardından elde kamera ve tripod şantiye şantiye gezen Çakmak, bir tür sanal müteahhitliğe başladı. İş makinesi izlemenin artık milli bir spor haline geldiğini söyleyen Çakmak, şunları söyledi: 


İZLEYENLERİN YÜZDE 15'İ ABD'Lİ 


"Bir sabah markete gitmek için evden çıktığımda mahallede çalışan iş makinesinin başında insanlar gördüm. Çalışan kepçeyi izleyip ülke gündemini tartışıyorlardı. Aklıma böyle bir site yapmak geldi....