30 / 04 / 2024

inşaat sektörü çözüm

inşaat sektörü çözüm

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz, sektörün 2020 yılında normalleşeceğini söyleyerek, "Bence temel sorun üretim noktasında sektörümüzde fırsatçılar var" dedi.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

İnşaat sektörü teknoloji yardımıyla büyüyecek!

Dünya genelinde artan nüfus ile beraber konut ihtiyacı giderek artıyor. 20 yıl geride kalan inşaat sektörü teknolojinin yardımı ile günümüzü yakalayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektörü yeniden yükselişe geçti!

2018'den itibaren daralma eğiliminde olan inşaat sektörü, tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgının ortaya çıkmasından nasıl etkilendi?

İnşaat sektöründeki sorunlar çözülmeli!

ATSO İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektöründeki sorunlara çözüm bulunması gerektiğini söyleyerek, belediye ve bağlı şirketlerin ruhsat harçlarını düşürmesi gerektiğini belirtti.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

İnşaat sektörü 300 milyar dolarlık büyüklüğe oynuyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Genel Sekreteri Prof. Dr. Kerem Alkin yaptığı açıklamada "Türkiye inşaat sektöründe dünyada öncü olmaya başladı. Çinli müteahhitlerden sonra dünyada en çok iş alan, en başarılı iş yürüten ülke pozisyonundayız." dedi.

Türkiye inşaat sektöründe dünyada öncü!

TİM Genel Sekreteri Prof. Dr. Kerem Alkin, "Türkiye inşaat sektöründe dünyada öncü olmaya başladı. Çinli müteahhitlerden sonra dünyada en çok iş alan, en başarılı iş yürüten ülke pozisyonundayız'' diye konuştu.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Anderson Oliviera: İnşaat sektörüne yatırım yapabilirim!

Adana Demirspor’un dünyaca ünlü yıldızı Anderson, hakkında merak edilenleri anlattı. Anderson, Türkiye'de inşaat sektörüne yatırım yapabileceğini söyledi.

İnşaat sektöründe ara eleman ihtiyacı!

İstinye Üniversitesi, gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik MBA programını hayata geçirdi. Porgram kapsamında sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. 

inşaat sektörü çözüm Haberi

inşaat sektörü çözüm

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz, sektörün 2020 yılında normalleşeceğini belirterek, "Ticaretin devam etmesi lazım. Ticaret durduğu zaman kaos çıkar" dedi. Son yıllarda konut mağdurlaru ve imar rantlarıyla sektörün çok kirlendiğini belirten İzsiz, "Bence temel sorun üretim noktasında sektörümüzde fırsatçılar var" ifadelerini kullandı. BAŞYAPIT AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz Damga'ya konuştu. İnşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu değerlendiren İzsiz, en geç bir yıl içerisinde bütün sorunların aşılacağını söyledi. Üretim noktasında sektörede fırsaçıların baş gösterdiğini ifade eden İzsiz, Türkiye'nin lokomotif sektörünün hala inşaat olduğunu sözlerine ekledi. 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerini de değerlendiren İzsiz, Ekrem İmamoğlu'nu, "Mahallemizin çocuğu" şeklinde tanımlayarak, "Ona yapılan haksızlıkları görünce canımız yandı" değerlendirmesinde bulundu. İzsiz, yeni parti kurması düşünülen Ahmet Davutoğlu için de

1- "Memleketimizde...