08 / 05 / 2024

inşaat sektörü necip nasır

inşaat sektörü necip nasır

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, seçimden sonra yeni arsa üretimi ve kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istedi, "Dönüşümün hız kazanacağını düşünüyorum" Yeni arsa üretilmezse inşaat sektörü büyümez dedi...

İzmir'de inşaat sektörü büyümesini sürdürecek!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir'de inşaat sektörü hakkında açıklamalar yaptı. Necip Nasır, İzmir'de inşaat sektörü büyümesini sürdürecek diye konuştu. 

İzmir inşaat sektörünün yıldızı olacak!

İzmir'deki konut projelerin hareketlendiğine dikkat çeken Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in gelecek 10 yılda inşaat sektörünün yıldızı olacağını ifade etti.

Beton fiyatlarına yapılan zam inşaat sektörüne darbe!

İzmirli çimento firmalarının 2016 yılı ile birlikte hazır beton fiyatlarına yaptıkları zam inşaat sektörünün tepkilerine neden oldu. Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in diğer illere oranla betonu zaten pahalıya kullandığını belirtti.

İnşaat sektörü hareklenmeye başlayacak!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti. Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, ''Sektörün daha da hareketleneceğini düşünüyorum" dedi.

Necip Nasır: İnşaat sektörü hareketlenecek!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti. MÜFED Başkanı Necip Nasır ''Sektörün daha da hareketleneceğini düşünüyorum" dedi.

İzmir'de inşaat sektörünün gelişmesini neler etkiliyor?

İzmir'de inşaat sektörünün gelişmesinin önündeki en büyük engelin, yeni arsa üretilememesi olduğunu kaydeden Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, kent ekonomisinin bu durumdan olumsuz etkilendiğini söyledi.

İzmir'de inşaat sektörüne en büyük engel yeni arsa üretilmemesi!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir'de inşaat sektörünün gelişmesinin önündeki en büyük engelin, yeni arsa üretilememesi olduğunu kaydetti.

Necip Nasır: Arazi yetersizliği inşaat sektörünü etkiliyor!

İzmir'de inşaat sektörünün gelişmesinin önündeki en büyük engelin, yeni arsa üretilememesi olduğunu söyleyen Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, kent ekonomisinin bu durumdan olumsuz etkilendiğini bildirdi.

Necip Nasır: İzmir'de inşaat sektörü yapı çıkmalarından olumsuz etkileniyor!

MÜTEAHHİTLER Federasyonu ( MÜFED ) Başkanı Necip Nasır, yapılarda "çıkına" diye tabir edilen uygulamanın belirsiz şekilde sınırlandırılmasının, İzmir ' de inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyledi...

Necip Nasır: İzmir'de inşaat sektörü durma noktasına gelebilir!

Müteahhitler Federasyonu ( MÜFED ) Başkanı Necip Nasır, yapılarda 'çıkına' diye tabir edilen uygulamanın belirsiz şekilde sınırlandırılmasının, İzmir 'de inşaat sektörünü durma noktasına getirdiğini söyledi.

Necip Nasır: Yeni arsa üretilmezse inşaat sektörü büyümez!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, seçimden sonra yeni arsa üretimi ve kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istedi, "Dönüşümün hız kazanacağını düşünüyorum" Yeni arsa üretilmezse inşaat sektörü büyümez dedi...

Necip Nasır'a inşaat sektörüne yaptığı katkılardan dolayı ödül verildi!

İZMİRLİ işadamı Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve Türkiye Müteahhitler Konfederasyonu Başkan Vekili Necip Nasır inşaat sektörüne yaptığı katkılardan dolayı ödüllendirildi. "Anadolu'da Konuta Yön Verenler" toplantısında ödül verildi...

Hüseyin Bilmaç: İnşaat sektörünün büyümeme lüksü yok!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilmaç, "2012 yılında inşaat sektörü; cari açığa net pozitif katkısı ile katma değeri yüksek, stratejik bir sektör olarak değerlendirilmeli" diye konuştu

inşaat sektörü necip nasır Haberi

inşaat sektörü necip nasır

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Nasır, seçimden sonra yeni arsa üretimi ve kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istedi, "Dönüşümün hız kazanacağını düşünüyorum" dedi.


MÜTEAHHİTLER Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, inşaat sektörünün 2013 yılını yüzde 6 büyümeyle kapattığını söyledi, "Bunun nedeni İzmir'de yeni inşaat yapılacak arsa olmamasıdır. Yeni arsalar üretilmezse büyüme de istenen oranda olmaz" dedi. 


Yerel seçimlerden soma İzmir'in kentsel dönüşüm konusundaki durumunun netlik kazanacağını ifade eden Nasır, ilçe belediye başkanlarının bu konudaki tutumlarının belirleyici olacağını dile getirdi. Seçim ortamından dolayı yerel yöneticilerin kentsel dönüşümle ilgili frene bastığını vurgulayan Nasır, sözlerini şöyle sürdürdü: "İzmir'de inşaat sektörünün potansiyelini gerçek anlamda ortaya çıkaracak kentsel dönüşüm, tam anlamıyla yaşama geçirilemedi. Kentsel dönüşümdeki en büyük etken, yerel yönetimlerin seçimden somaki tutumları olacak. Çünkü bir ilçenin sorunlarını sosyal ve...