04 / 05 / 2024

inşaat teknolojileri 2015

inşaat teknolojileri 2015

İnşaat sektöründeki yoğun rekabet, rakiplerinin önüne geçmeye çalışan firmaları yeni arayışlara yöneltiyor. Firmalar, komşular arasında bazen hayatı çekilmez hale getiren gürültü sorununu yok eden çözümler üretiyorlar.

Concorde İnşaat Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Concorde İnşaat Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Osman Akgül tarafından kuruldu.

Tb Bautech İnşaat Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Tb Bautech İnşaat Teknolojileri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Aydın tarafından kuruldu.

42.Yapı Fuarı inşaat sektörünü ateşleyecek!

42'incisi düzenlenen Yapı Fuarı inovatif inşaat teknolojileri, işçi robotlar, çağdaş yapı malzemeleri, yenilikçi iş yapma biçimleri, yeni kentsel dönüşüm fırsatları hakkında sıcak tartışmalarla inşaat ve yapı sektörüne hareket ve canlılık getiriyor.

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı 19 Nisan'da!

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi yapıldı!

Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim Teknoloji Vakfı ve İstanbul Aydın Üniversitesi, işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi gerçekleştirildi. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi'ne geri sayım!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek.   

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi 29 Mart'ta!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek. Zirve, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenleniyor.

Rocktaş Mühendislik Mimarlık Taahhüt İnşaat Teknolojileri Araştırma Gel. San. ve Tic. A.Ş. kuruldu!

Rocktaş Mühendislik Mimarlık Taahhüt İnşaat Teknolojileri Araştırma Gel. San. ve Tic. A.Ş. Hayati Yalçın ve Nezir Delikaya ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı 3-5 Mayıs'ta!

Design Build 2017 31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı, Sydney'de 3-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara, 11 şirket katılacak.

İşte geleceğin İnşaat teknolojileri!

Teknoloji her anlamda gelişiyor. Türkiye ekonomisinin en önemli dinamiklerinden birisi olan inşaat sektörüde akıllı binalar kavramı değişiyor. İnşaat teknolojilerindeki yenilikler binalara yansıyacak.

Gama İleri İnşaat Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Gama İleri İnşaat Teknolojileri Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün İnan Aslan imzasıyla kuruldu.

inşaat teknolojileri 2015 Haberi

inşaat teknolojileri 2015

İnşaat sektöründeki yoğun rekabet, rakiplerinin önüne geçmeye çalışan firmaları yeni arayışlara yöneltiyor. Özellikle kule konut projelerinde müşterilerine 'sıfır sorun' vaadinde bulunan firmalar, komşular arasında bazen hayatı çekilmez hale getiren gürültü sorununu yok eden çözümler üretiyorlar. Bugün inşaat teknolojisi, ses yalıtımını neredeyse yüzde 100 sağlayacak noktaya ulaştı. Yeter ki, firmalar maliyetten kaçınmasın. Bu nedenle de maliyet artışına aldırış etmeden teknolojinin tüm imkanları kullanılmalı. Yan daireler arasında da ortak duvarı minimum seviyede tutarak, ses yalıtımı sağlanabilir ve gürültü geçişini...