04 / 05 / 2024

İnşaat ve Dekorasyon Fuarı katılımcıları

İnşaat ve Dekorasyon Fuarı katılımcıları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, TÜMSİAD ve START Fuarcılık işbirliğiyle Şanlıurfa'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı için Şanlıurfa gelen firma yetkilileriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ebd Dekorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ebd Dekorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ender Baydemir tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Tacdesign Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tacdesign Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Taç Baykara Demirağ tarafından kuruldu.

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 5.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Cengiz tarafından kuruldu.

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhlis Sayar tarafından kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Gediz Dekorasyon İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gediz Dekorasyon İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kalkan tarafından kuruldu.

Tapsstone Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tapsstone Yapı Dekorasyon İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Semih Çeçen tarafından kuruldu.

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demirbaş tarafından kuruldu.

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Savaş Bayındır tarafından kuruldu.

İnşaat ve Dekorasyon Fuarı katılımcıları Haberi

İnşaat ve Dekorasyon Fuarı katılımcıları

TÜMSİAD ve START Fuarcılık işbirliğinde ziyaretçilere kapılarını açan Şanlıurfa Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı inşaat sektöründen yoğun ilgi gördü. Fuarının ilk günün ardından Cumhuriyet Sosyal tesislerinde TÜMSİAD, START Fuarcılık ve fuara katılan firma yetkilileriyle istişare toplantısı yapan Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın konut ve yapı anlamında Türkiye'nin önde gelen illerinden biri olduğunu belirtti. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen istişare programında; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,TÜMSİAD Genel Sekreteri Doç Dr. Osman Kurtkan Kapıcıoğlu, TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade, Start Fuarcılık Genel Müdürü Musa Öztürk ve bir çok firma yetkilisi katıldı.  Fuarı Şanlıurfa'da düzenleyen ve katılan tüm firma yetkililerine teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'mızın gelişimi ve kalkınması adına kim ne ya...