04 / 05 / 2024

inşaat ve otomotiv sektörü türkiye

inşaat ve otomotiv sektörü türkiye

Türkiye'de son yıllarda banka kredisiyle ev ve araba alanların sayısı adeta patladı. Yüz binlerce aile, yüklü borçların altına girdi.

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy tarafından kuruldu.

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aktarli tarafından kuruldu.

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Menteşe tarafından kuruldu.

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Osman Savran tarafından kuruldu.

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğurcan Güney tarafından kuruldu.

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çelik tarafından kuruldu.

Serze İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serze İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Kondakçı ve Onut Kondakçı ortaklığında kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Behram Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Somnıa İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Somnıa İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Oğuzer Yeşilyurt ve Mehmet Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

inşaat ve otomotiv sektörü türkiye Haberi

inşaat ve otomotiv sektörü türkiye

İnşaat ve otomotiv sektörünü hareketlendiren bu durum, gıda üreticilerini olumsuz etkilemeye başladı. Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Başkanı Şemsi Kopuz, vatandaşların konut ve araba taksitlerini ödemek için gıda harcamalarını kısmaya başladığını söyledi. Dün bir basın toplantısı düzenleyerek gıda sektörünün 2007 performansını değerlendiren Kopuz, Ramazan ayından sonra gıdada ciddi bir durgunluk gözlendiğini kaydetti. Vatandaşın temel gıda ürünleri haricinde mutfak masraflarını mümkün olduğu kadar kısma yoluna gittiğini belirten Dernek Başkanı Kopuz, "Vatandaş neden yemeden-içmeden kesildi? Çünkü konut kredisi, taşıt kredisi borcu var. Tasarrufa önce gıda ve içecekten başlıyor." dedi. Gıdadaki daralmanın ciddi boyutlara ulaştığını ifade eden Kopuz, ülke gündeminin derhal ekonomiye dönmesi gerektiğini bildirdi.

Küresel ısınma ve kuraklık sonucu tarımda verimin düşmesi sebebiyle hem Türkiye'de hem...