03 / 05 / 2024

inşaat yapsat modeli

inşaat yapsat modeli

İnşaat sektöründe son dönemde Yap-Sat, Yap-Sat İnşaat, Yap-Sat'tan diye terimler duymaya başladık. İlimizde de Yap-Sat sektörü öyle yol aldı ki, bu dönemde en iyi işi Yap-Sat'çılar yapıyor diyebiliriz.

Azerbaycan inşaat ihalelerine Türkiye modeli!

Azerbaycan Bakanlar Kurulu İnşaat, Şehircilik ve Kamu Hizmetleri Daire Başkanı Feyruz Mustafayev, ülkede yapılacak olan inşaat ihalelerinde Türkiye'ye öncelik tanınacağını söyledi. 

4 yıldır inşaatı süren yat limanı sayısı TBMM'de!

2016-2019 yılları arasında yap işlet devret modeli ile ihale edilen ve inşaatı devam eden yat limanı sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kat karşılığı inşaat yaptıracaklar için adım adım yol haritası!

Son dönemde popüler olan kentsel dönüşüm ile birlikte konutzederin yerini dönüşümzedeler aldı. Kentsel dönüşümde özellikle kat karşılığı inşaat modeli öne çıkıyor. Fakat bu modelde dikkat edilmesi gereken bir çok nokta var. İşte Kat karşılığı inşaat yaptıracaklar için adım adım yol haritası...

Gaziantep'te YİD modeli inşaat ihalesi 25 Ocak'ta!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Şehitkamil İlçesi Umut Mahallesi'nde inşaat yapım ve kiralama ii ihale ediyor..

İsrail inşaat sektörüne Türk modeli!

Türk inşaat şirketi Yılmazlar’ın iş yapma yöntemi, İsrail'in yabancı şirketler için hazırladığı planda örnek model olarak gösterildi.

Kütahya Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı yapım modeli ile inşaat yaptıracak. İhalesi bugünkü Resmi Gazetede yayınlandı. İhalesi 17 Mart 2016 Perşembe günü gerçekleşecek.

Cihan Ferruh Asal: İnşaat sektöründe yapsatçılar türedi!

İnşaat sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çeken MGH Group CEO'su Cihan Ferruh Asal, Türkiye'de bankaların faiz oranlarının da düşmesinin etkisiyle konuta talebin artmasıyla birlikte inşaat sektöründe yapsatçıların türediğini belirtti.

Düzce Akçakoca'da turistik tesis inşaatı başladı!

Akçakoca Belediyesi tarafından Yap İşlet Devret Modeli ile müstecire verilen turistik tesis inşaatı başladı. Başkan Cüneyt Yemenici, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Hasılat paylaşımlı inşaat sözleşmesi avantajları!

Hasılat paylaşımı modeli, arsa payının hasılat paylaşımı yoluyla satılarak bağımsız bölümlerden elde edilen gelirlerin paylaşılması için yapılan sözleşmelerdir. Hasılat paylaşımlı inşaat sözleşmesi avantajları nelerdir? İşte yanıtı...

Yeni Başbakanlık binasında inşaat çalışmaları sürüyor!

Bazı detayları sır gibi saklanan, ‘Beyaz Saray’ veya ‘Pentagonu modeli’ olarak da adlandırılan yeni Başbakanlık binasında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Kaba inşaatı bitirilen binanın ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı....

Kütahya'da inşaat yapım işi ihale edilecek!

Kütahya Belediye Başkanlığı yap-işlet-devret modeli inşaat işi yaptıracak. İhale 8 Ekim 2013 tarihinde saat 14:30 'da Kütahya Belediyesi Encümen Toplantı Salonu 'nda gerçekleştirilecek.

Kocaeli'de yap-işlet-devret modeli inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünden: Kocaeli Körfez İlçesi Güney Mahallesi 'nde yap-işlet-devret modeli inşaat işi ihale edilecek...

Erzurum'da yap-işlet-devret modeli inşaatı işi: 26 milyon 430 bin liraya!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Erzurum'da yap-işlet-devret usulü ile inşaat yaptırılacak...

inşaat yapsat modeli Haberi

inşaat yapsat modeli

Yap-Sat küçük inşaatlardır. Üç beş daireden oluşan bu inşaatlar aslında inşaat sektörünün de lokomotifidir. 

Çevremizde de bu tarz birçok inşaat görmeniz mümkün. Bunların bir başka özellikleri temellerini bile atmadan satış yapabiliyor olmaları. Tamamen güvene dayalı bu ticarette çok kar edenin yanı sıra çok da kandırılan alıcılar olduğunu söyleyebiliriz. Yap-Sat aynı zamanda çok kısa sürede tamamlanan projelerdir. Bu nedenle de tercih edilirler. 


BÖLGE BÖLGE GİDERLER 

Yap-Sat inşaatlar bölge bölge hareket eder. Bundan 3-5 yıl önce Yenişehir Mahallesi, Yap-Sat inşaatlarla doldu taştı. Birçok küçük inşaat firması burada evler yaptı. Bu günlerdeyse arsa maliyetleri arttığından dolayı, aynı firmalar Yeşilova Mahallesi'nde inşaatlarına devam ettiler, hala da devam ediyorlar. Bakıldığında Yeşilova'da bir süre sonra Yenişehir gibi prim yapacak, Yap-Sat inşaatlarda başka bölgelere kayacak. 


YAP-SAT EN İYİSİ 

Bakıyorsunuz son günlerde...