02 / 05 / 2024

inşaata yatırım yapacak patronlar

inşaata yatırım yapacak patronlar

Capital'in haziran sayısında yayımlanan "Yeni Sektör Hazırlığı" haberinde, son dönemde kendi sektörlerinin dışına çıkan patronlara yer verildi.Yakın gelecekte hangi patron, hangi işe girecek? İşte yanıtlar...

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Konut yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Dövize endeksli olan inşaat maliyetlerinin artması ile beraber ev fiyatları da gittikçe yükseliyor. Konut yatırımı yapacak olan vatandaşlar da ne zaman yatırım yapmaları gerektiğini düşünüyor.

Vakıf GYO 3 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı üç şehirdeki 4 referans proje için 3 milyar TL yatırım yapacak.

Kanal İstanbul için üç farklı yatırım maliyeti mi var?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'un maliyeti merak ediliyor. Kanal İstanbul için üç farklı yatırım maliyeti mi var?

Volkswagen'in yatırımı, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Volkswagen'in (VW) Türkiye'ye yatırım yapacak olmasının çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bu, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir" dedi.

Google Avrupa’da 3 milyar avro ek yatırım yapacak!

Google, Finlandiya, İrlanda, Belçika ve Hollanda’da bulunan veri merkezlerini genişletmek amacıyla 3 milyar avro ek yatırım yapacak.

Çağatay Ulusoy ticarete yatırım yapacak!

Çağatay Ulusoy, babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketleri olan Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup ticarete yatırım yapacak.

Koreli inşaat şirketi Halla Group Türkiye'ye yatırım yapacak! 

Güney Koreli lojistik, otomotiv ve inşaat şirketi Halla Group, yakın dönemde Türkiye'de lojistik, inşaat gibi alanlarda da yatırım yapmayı planlıyor. 

Ethica Almanya'ya 10 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Ethica Sağlık Grubu, Bakırköy'deki hastanesini 6 milyon dolarlık yatırımla 'wellness-koruyucu tıp' konseptine dönüştürmeye hazırlanıyor. Bu alanda bir zincir kurmayı planlayan grup, 2020'de Almanya'da da 10 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

Antalya'da inşaata yatırım yapılıyor!

Kepez Müteahhitler Derneği Üyeleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın inşaat sektöründe en büyük yatırımcılarından birinin Büyükşehir Belediyesi olduğunu ifade etti. 

Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Fırın, otomasyon ve verimlilik konularını içeren yatırımın ilk ayağını gerçekleştiren Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de toplam 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Malazgirt'e örnek inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muş’un Malazgirt ilçesine sahip çıkması üzerine ilçede yaşayan vatandaşlar ile başka il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar Malazgirt’te inşaat yatırımı yapmaya başladılar.

inşaata yatırım yapacak patronlar Haberi

inşaata yatırım yapacak patronlar

Capital'in haziran sayısında yayımlanan "Yeni Sektör Hazırlığı" haberinde, son dönemde kendi sektörlerinin dışına çıkan patronlara yer verildi.Yakın gelecekte hangi patron, hangi işe girecek? İşte yanıtlar...



1-) Ali Ağaoğlu

Yeni alan: Eğitim

Hedefi: Maslak 1453'te mimari eğitimin verileceği, 1.500 öğrenci kapasiteli üniversite kuracak.



2-) Ali Kibar

Yeni alan: Gayrimenkul, turizm, çevre

Hedefi: Gayrimenkullerini değerlendirecek. Ofis ve otel yatırımı yapacak. Çevre şirketleriyle atık yönetimine girdi.




3-) Altan Elmas

Yeni alan: Rüzgar Enerjisi

Hedefi: 100 megavatlık kurulu güce ulaşmak istiyor. HES'in yanında rüzgar enerjisi santrali kuracak.




4-) Davut Doğan

Yeni alan: İnşaat ve bilişim

Hedefi: Senegal'de lojistik merkezi kuracak. Kentsel dönüşüm projeleriyle ilgileniyor. Bilişimde siber güvenlik yatırımı yapacak.




5-) Erkan Güral

Yeni alan: Gayrimenkul

Hedefi: Basın Ekspres Yolu'nda 500 milyon TL yatırımla rezidans ve otel yapacak.




6-) Fırat Fidan

Yeni alan: Madencilik, inşaat

Hedefi:...