04 / 05 / 2024

İnşaatçılara güvenlik ve görsellik uyarısı yapıldı

İnşaatçılara güvenlik ve görsellik uyarısı yapıldı

Memduh Büyükkılıç, inşaat sektöründe çalışan ve iş yapan şirketlere çevre temizliği, inşaat alan temizliği ve kent estetik yapısının korunması ile rastgele asılan ilan, reklam afişleri konusunda bilgi verdi.

İnşaatçılara güvenlik ve görsellik uyarısı yapıldı!

İnşaat sektörü temsilcileri, çalışmalarda çevre temizliği ve kent estetik yapısının korunmasında uyulması gereken konularda bilgilendirildi. İnşaat yapımı esnasında gürültü kirliliği oluşturulmaması gerektiğinin altı çizildi.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sarıkaya tarafından kuruldu.

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Mıra tarafından kuruldu.

İms Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

D Coons Emlak İnşaat Turizm Gıda Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Coons Emlak İnşaat Turizm Gıda Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de  Elahe Eftekharı ve Nurettin Muhlis Kirpikli ortaklığı  tarafından kuruldu.

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Granoba İnşaat Tekstil Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Granoba İnşaat Tekstil Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Enver Demir ve  Hülya Demir tarafından kuruldu.

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi kuruldu!

Golden Organizasyon Turizm İnşaat Nak.Gıda Ve Paz.Ticaret.İth.İhr.  Limited Şirketi Bayrampaşa’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldırım tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

İnşaatçılara güvenlik ve görsellik uyarısı yapıldı Haberi

İnşaatçılara güvenlik ve görsellik uyarısı yapıldı


Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaat sektöründe çalışan ve iş yapan şirketlere çevre temizliği, inşaat alan temizliği ve kent estetik yapısının korunması ile rastgele asılan ilan, pano ve Reklam afişleri konusunda uyulması gereken konularda bilgilendirici bilgi notu gönderildiğini bildirdi.


Sürücülerin dikkatini dağıtacak levha ve panoların kaldırılmasıÇevre kirlenmesi kadar görsel temizliğinde çok önemli olduğunu özellikle trafik akışının sağlıklı ve güvenli olabilmesi için sürücülerin dikkatini dağıtacak levha ve panoların kaldırılmasını gerektiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, tarihi ve turistlik zenginlikleri olan şehrimizin estetik dokusunu bozacak her türlü olumsuzlukların ortadan kaldırılmasının şart olduğunu belirtti.



İnşaat yapımı esnasında gürültü, görsel ve çevre kirliğinin oluşturulmaması gerektiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:"Kent dokusunu korunmalı ve inşaat yapımında çevre ve...