18 / 07 / 2024

inşaati hazır konuti satılık konut

inşaati hazır konuti satılık konut

Bu yıl emlak sektörü umduğunu bulamadı. Yıl genelinde büyümenin yüzde 4'ü yakalamasın imkansız gözü ile bakılıyor...

Satışa hazır inşaat projesine manzara engeli! 446 bin dolarlık dairelerin yer aldığı dev binaya yıkılıyor!

Japonya'da yapımı tamamlanmış ve daireleri satışa hazır inşaat projesi için Fuji Dağı manzarasını engellemesi nedeniyle yıkım kararı verildi. 

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!

Nefes Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Peşin ödemelerde indirim fırsatının sunulduğu projede, 2+1 ve 4+1 dubleks daireler oturuma hazır durumda. Peki Nefes Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! İnşaat sektörü yön arıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri gösteren “Hazır Beton Endeksi” 2024 Şubat Ayı Raporu’nu açıkladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Blue Garden Samandıra'da yüzde 50 peşin 60 aya varan vade, oturuma hazır son fırsatlar! 

Blue Garden Samandıra projesinde yüzde 50 peşin ödemelerde 60 aya varan vade fırsatı ve oturuma hazır son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

Naci Görür'den İstanbullular için korkutan açıklama: İstanbul depreme hiç hazır değil! 

Deprem konusundaki uyarı ile gündemden hiç düşmeyen yer bilimi uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için korkuttuğunu belirterek, İstanbul'un depreme hazır olmadığını söyledi. 

Hazır olun! İslam Memiş gram altın için ilk kez bu rakam telaffuz etti: 3.500 TL olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ilk kez gram altın için 'hazır olun' diyerek 3,500 TL telaffuzunda bulundu ve tarih verdi.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

inşaati hazır konuti satılık konut Haberi

inşaati hazır konuti satılık konut
Yıl genelinde inşatta büyümenin yüzde 4'ü yakalamasına artık imkansız gözüyle bakılıyor. Sektör temsilcilerinin verdiği bilgiye göre, 800 bin konut hazır satılmayı bekliyor. Yılın ikinci çeyreğinde yapı kulanım izin belgesi daire sayısı ile 2011 yılının ikinci çeyreğindeki 144 bin 694 adetlik rakamın altında kalarak 129 bin 562 adet olarak gerçekleşti. Markalı konut üreticileri kampanyalarla sektörü canlandırmaya...